Casper Brits in Amerika

Casper brits in Amerika

vanaf 1568

19-daagse rondreis

Op reis naar Amerika, met mij? Wat een fantastisch idee! Dan kunnen we samen geweldige natuur ontdekken, in 't Engels 'Excuseer, zitten hier ook beren?' leren zeggen en gaan kijken waar de goudzoekers hun fortuin gingen zoeken.

We gaan meer dan drie weken rondtrekken langs grote putten in de grond (Grand Canyon! Bryce Canyon!), maar ook langs zotte hamburgerrestaurants en straten in Los Angeles waar de sterren euh... sterren hebben. Nog op het programma: de grootste bomen ter wereld, een Eiffeltoren die niét in Parijs staat en echte indianen. En als je van film houdt, dan gaan we helemààl een toptijd hebben, want we starten onze reis in Hollywood!

Ik beloof het, onze trip door Amerika wordt fantastisch. Met tips & tricks & weetjes en leuke uitdagingen. We gaan ons geen moment vervelen, daar in de USA. Ik kijk er NU al naar uit!

Jullie vriend, Casper.

Troeven:
  • Alle hoogtepunten van West USA in een rondreis

  • Onvergetelijke nationale parken en steden

  • Maak je reis nog intenser dankzij onze tips in dag-aan-dag

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 3

Los Angeles

Onze reis begint in Los Angeles, stad van de filmsterren. We gaan daar flaneren door Beverly Hills, op de Walk of Fame vol verwondering staren naar de sterren van de, euh, sterren en oog in oog komen met één van de oudste cinema’s van Amerika. Recht uit de tijd toen de acteurs en actrices nog niet konden praten! Natuurlijk gaan we ook naar ‘t strand : Venice Beach en Santa Monica: het is er prachtig! En in het Griffith Observatory (jullie komen snel te weten wat dat is! 😊) gaan we bewijzen dat de aarde draait. Huh ? Yup.

Dag 4

Los Angeles - Kingman

Dag 5 & 6

Kingman - Grand Canyon National Park

Dag 7

Grand Canyon National Park - Monument Valley

Dag 8

Monument Valley - Bryce Canyon National Park

Dag 9

Bryce Canyon National Park

Dag 10 & 11

Bryce Canyon National Park - Las Vegas

Dag 12

Las Vegas - Death Valley

Dag 13

Death Valley - Mammoth Lakes

Dag 14 & 15

Yosemite National Park

Dag 16 & 18

Yosemite National Park - San Francisco

Dag 19

San Francisco

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy