+32 (0)70 23 33 13

Citytrip JR Kyushu Hotel Blossom

va 1046
  Wat is inbegrepen?
 • Vlucht h/t
 • 4 nachten
 • Vlucht h/t
 • 4 nachten

JR Kyushu Hotel Blossom

Het recent geopende (augustus 2014) JR Kyushu Hotel Blossom Shinjuku ligt op amper 3 minuten lopen van JR Shinjuku station en een kwartier van de levendige wijk Kabukicho, Golden-gai en het iconische Tokyo Metropolitangebouw. Met de trein sta je in minder dan 20 minuten in Harajuku, Shibuya en Akihabara. Tokyo Tower ligt op een halfuur metrorijden.

Alle kamers zijn smaakvol ingericht en in perfecte harmonie met de verfijnde stijl van dit modern pand. Standaardkamers (19 tot 25m²) beschikken over een volledig uitgeruste badkamer, airconditioning, tv, minibar en gratis Wi-Fi. Een verdieping is voorbehouden voor vrouwen.

Het Akasaka Umaya Shinjuku restaurant serveert zowel internationale keuken als een verscheidenheid aan Japanse gerechten en specialiteiten uit Kyushu. Het hotel biedt een wasservice en lichaamsbehandelingen, altijd tegen meerprijs.

 • Zeer recent geopend
 • Ideaal gelegen voor verkenning
 • Gratis Wi-Fi

Locatie van het hotel

Het recent geopende (augustus 2014) JR Kyushu Hotel Blossom Shinjuku ligt op amper 3 minuten lopen van JR Shinjuku station en een kwartier van de levendige wijk Kabukicho, Golden-gai en het iconische Tokyo Metropolitangebouw. In minder dan 20 minuten met de trein sta je in Harajuku, Shibuya en Akihabara. Tokyo Tower ligt op een halfuur metrorijden.

Het JR Station Shinjuku is een van de belangrijkste spoorwegstations in Tokio, waar iedere werkdag meer dan 3,5 miljoen mensen in- en uitstappen. Er zijn verbindingen met 3 metrolijnen en 3 JR-lijnen en 2 privétreinlijnen en meer dan 200 in-en uitgangen!

151-0053 Tokyo Prefectuur, Shibuya-ku
Yoyogi 2-6-2, Japan Tokyo
Japan
 • Restaurants ter plaatse
 • Nabij snel en efficient openbaar vervoer 
 • Lichaamsbehandelingen mits meerprijs

Op Stap een Belg Nicolas Wauters

Op stap in Tokyo met Belg Nicolas Wauters

Elke dag organiseert Connections stadswandelingen in het gezelschap van Nicolas Wauters, een jonge Belg die stapelverliefd werd op Tokyo. Te voet en met de metro neemt hij je mee op ontdekking doorheen de belangrijkste wijken. Hij leert je snel en eenvoudig oriënteren en navigeren door deze hectische metropool en boeit je met duizend-en-een knepen en anekdotes over de stad en haar inwoners.

Japan Rail Pass

Japan Rail Pass

De Shinkansen of ‘bullet train’ prijkt bovenaan de lijst van de meest spectaculaire Japanse innovaties. De hogesnelheidstrein is jouw beste optie om verschillende steden in Japan in een minimum van tijd te combineren. 

Van zodra je tijdens je reis minstens 2 treinritten maakt, kan je met de Japan Rail Pass een flinke duit besparen. De pass is niet beschikbaar in Japan zelf aangezien het gebruik ervan enkel is gereserveerd voor  buitenlandse toeristen. Je moet hem dus aanschaffen voor je vertrek!

In je Connections Japan rondreis is een JR Pass inbegrepen die overeenstemt met de duur van je verblijf. Hij is ook los verkrijgbaar in de 3 volgende versies: geldig voor 7 dagen, 14-dagen & 21 dagen. 

Wil je graag meer inzicht in het hoe, wat en waarom, surf dan even naar deze pagina.

Ghibli Museum

Tokyo Ghibli Museum

Icoon onder liefhebbers van videospelletjes en manga. Dit museum katapulteert je terug naar je kindertijd. Animé fans hoeven geen introductie tot de Ghibli studio en zijn bekende films van de jaren 80 en 90: My Neighbor Totoro & Spirited Away zijn alom gekend. Deze zeer vooruitstrevende grondlegger van de momenteel zeer populair animated cinema, bied je in dit museum een blik in de productie, geschiedenis en belangrijkste filmproducties.

Je bereikt het museum onder begeleiding van een Japanse gids en maakt gebruik van het openbaar vervoer.

Kamakura

Tokyo: daguitstap naar Kamakura

Tokyo. Je trekt naar enkele bekende en hoogtepunten rondom de megapool. Je start met een gegidst bezoek aan de Grote Boeddha* van Kamakura; een indrukwekkend groot bronzen beeld. Dan volgt een Japanse lunch en een bezoek aan de Kotoku-in tempel en het Tsurugaoka schrijn. Je nipt een groene thee in een 400 jaar theehuis in een prachtige Japanse tuin en voor je terugkeer naar Ginza of Shinjuku steek je de baai van Tokyo over via de beroemde, 860 m. hoge kabelhangbrug van Yokohama.

Mount Fuji and Hakone

Tokyo: daguitstap naar Mount Fuji & Hakone

Wie aan Japan denkt, denkt niet enkel aan Tokyo en Kyoto, maar ook aan de iconische Mount Fuji! Op deze dagexcursie vertrek je vanuit Tokyo doorheen het platteland tot aan de voet van de berg. Daar klim je met de bus tot aan het 5de station (in de winter mogelijks gesloten). Van hieruit heb je een prachtig zicht op de top. Na de lunch ga je aan boord van de kabelbaan van Hakone. Het ritje biedt je een fantastisch panoramisch overzicht op de regio en Mount Fuji. Als laatste maak je nog een mooie boottocht op het Ashi meer. De reflectie van Mount Fuji in het water  en de mooie natuur bezorgen je een onvergetelijk einde van deze dag. Retour per bus naar Tokyo waar je ‘s avonds aankomt.

Nikko

Tokyo: daguitstap naar Nikko

Verwacht prachtige heiligdommen en een zeer bijzondere natuur op slechts 2 u van Tokyo. Het Nikko Nationaal Park is al eeuwenlang een centrum voor shintoïsme en boeddhisme. Je gids neemt je mee op bezoek van de belangrijkste schrijn, het Toshogu heiligdom, versierd met meesterlijk houtsnijwerk en bladgoud en maakt je wegwijs door dit grote complex. Een typische Japanse lunch is inbegrepen. In de namiddag ontdek je het Chuzenji-meer en de Kegon waterval. ’s Avonds keer je terug naar Tokyo (Shinjuku of Ginza).

Robot Show

Tokyo: Robot show

Verwacht het onverwachte en maak je klaar om weggeblazen te worden! Een bezoek aan Tokyo is niet compleet zonder een Robot Show gezien te hebben in het hart van de entertainment wijk Shinjuku. Nadat je verwelkomd bent door een robotband die live muziek verzorgt, is het tijd om echt verbaasd te zijn. Gedurende een uur volg je van dichtbij een wervelende non-stop robot show waarin alle robotclichés en moderne technologie aan bod komt. Slapen zit er niet meer in na deze adrenaline rush!

Sumo Contest

Tokyo: Sumowedstrijd

De nationale sport bij uitstek is het sumo worstelen. Slechts 3 maal per jaar kan je een officiële wedstrijd bijwonen in Tokyo. In januari is het eerste tornooi van het jaar en jij zal dit bijwonen. Een lokale gids neemt je mee naar het sumostadium en maakt je wegwijs in de regels en gewoontes. Deze traditionele sport is bijzonder indrukwekkend en je zal niet weten waar eerst kijken. Samen met locals geniet je van dit authentieke spektakel.

Tsukiji Fish Market and sushi making

Tsukiji Fish Market & Sushi Making

Tijdens deze tour - uiterst geschikt voor ultieme sushiliefhebbers - breng je een bezoek aan 's werelds grootste vismarkt: de Tsukiji-vismarkt. Deze markt verhandelt meer dan 400 soorten zeevruchten en 2000 ton vis per dag. Samen met een lokale gids bezoek je ‘s morgens de markt, waar vis geveild wordt en je alles leert over exotische vissoorten. Vervolgens zal je onder leiding van een sushimeester zelf sushi maken die je vervolgens voorgeschoteld krijgt tijdens de lunch.

Waarom Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
Gratis annulatie
Gratis annulatie tot 19u op de dag van reservatie.
32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt