+32 (0)70 23 33 13

Citytrip H10 Art Gallery

va 232
    Wat is inbegrepen?
  • Vlucht h/t
  • 2 nachten
  • Vlucht h/t
  • 2 nachten

H10 Art Gallery

tripadvisor
full full full full empty

Gesitueerd in het Eixample district vind je het H10 Art Gallery hotel. Dit 4* superior hotel zal je ongetwijfeld verleiden met een moderne kunstcollectie om u tegen te zeggen. Pure lijnen, open ruimtes, aan plaats heb je hier geen gebrek. Aan de muren vind je werken van onder meer Joan Miró en Miquel Barceló, je kijkt je ogen uit. Moderne kamers, een uitstekend restaurant, een Pop Art bar en zakelijke faciliteiten, het hotel biedt voor ieder wat wils. Helemaal tot rust kom je met een drankje op het terras, waar je wordt vergezeld door een olijfboom van meer dan 100 jaar oud. Een kleine oase in het midden van een drukke stad. Als je wil duik je ook in het zwembad of doe je wat kleur op. De zonnebedden staan klaar voor je. Op elke verdieping wordt een andere kunstenaar in de kijker gezet. De kamers zijn dan ook geïnspireerd op hun werk

  • Gratis WiFi in het hele hotel
  • Gym
  • Parking in het hotel (betalend)

Locatie van het hotel

Dit hotel ligt in de wijk Eixample. Je logeert op amper 350 meter van de Ramblas. De luchthaven ligt op amper 14 km afstand.

Carrer d'Enric Granados 62-64
08008 Barcelona
Catalonia, Spanje

Barcelona

Barcelona per fiets

Barcelona hoeft al lang geen introductie meer. Dat staat in deze Spaanse havenhoofdstad als een paal boven water. De rebelse reputatie van Ramblas, Sagrada Familia en de wereldberoemde voetbalclub en stadium gaat ze ver vooruit. Toch is deze ontspannen 3u-durende fietstour met lokale, Nederlandstalige gids boeiend en leerrijk. Het is een ideale mix van de vertrouwde highlights van deze prachtige wereldstad opgedirkt met wat verborgen schatten. De controversiële creaties van Gaudi, waar elke Barcelonees trots op is, staan natuurlijk op je programma. Tijdens je rit kruidt je gids het allemaal met een snuifje geschiedenis, zodat je op korte tijd alles over deze topstad te weten komt! Deze Barcelona fietstour is dankzij de uitstekende infrastructuur aangenaam en leuk maar ook 100% veilig.

Waarom Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
Gratis annulatie
Gratis annulatie tot 19u op de dag van reservatie.
37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt