+32 (0)70 23 33 13

Citytrip The One

va 382
    Wat is inbegrepen?
  • Vlucht h/t
  • 2 nachten
  • Vlucht h/t
  • 2 nachten

The One

tripadvisor
full full full full full

Houd je van luxe? Dan zal The One Barcelona je zeker niet teleurstellen. Dit 5* hotel heeft werkelijk alles om je te charmeren. Een elegant en stijlvol interieur, ontworpen door de gereputeerde designer Jaime Beriestain. Je kiest voor een hotel met persoonlijkheid en uitstraling, voorzien van alle comfort. Het hotel telt 88 luxueuze kamers en suites met een eigen touch en veel licht. Tel daar nog een geweldige rooftop bar bij op en je snapt dat je hier gebeiteld zit. Hadden we trouwens het panoramische zicht en de spa al vermeld?

  • Gratis WiFi
  • 24-uurs conciërgedienst
  • Parking (betalend)
  • Gym + sauna

Locatie van het hotel

Het hotel ligt op amper 10 minuten wandelen van de Ramblas en het is slechts 5 minuten met de taxi naar de Sagrada Familia. De luchthaven ligt op 20 minuten rijden.

Carrer de Provença 277
08037 Barcelona
Catalonia, Spanje

Barcelona

Barcelona per fiets

Barcelona hoeft al lang geen introductie meer. Dat staat in deze Spaanse havenhoofdstad als een paal boven water. De rebelse reputatie van Ramblas, Sagrada Familia en de wereldberoemde voetbalclub en stadium gaat ze ver vooruit. Toch is deze ontspannen 3u-durende fietstour met lokale, Nederlandstalige gids boeiend en leerrijk. Het is een ideale mix van de vertrouwde highlights van deze prachtige wereldstad opgedirkt met wat verborgen schatten. De controversiële creaties van Gaudi, waar elke Barcelonees trots op is, staan natuurlijk op je programma. Tijdens je rit kruidt je gids het allemaal met een snuifje geschiedenis, zodat je op korte tijd alles over deze topstad te weten komt! Deze Barcelona fietstour is dankzij de uitstekende infrastructuur aangenaam en leuk maar ook 100% veilig.

Waarom VOOR Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
Gratis annulatie
Gratis annulatie tot 19u op de dag van reservatie.
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport