+32 (0)70 23 33 13

Citytrip Corinthia Hotel

va 366
    Wat is inbegrepen?
  • Vlucht h/t
  • 2 nachten
  • Vlucht h/t
  • 2 nachten

Corinthia Hotel

tripadvisor
full full full full half

Het Corinthia Hotel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in 1896 toen het als Grand Hotel Royal door het leven ging. Dit hotel werd ondertussen zorgvuldig gerenoveerd, met respect voor de historiek. Een orginele 19de eeuwse spa, elegante eetgelegenheden en twee bars, zijn maar enkele van de pluspunten. Het hotel trekt de kar van wellness en de faciliteiten en mogelijkheden zijn er zeer uitgebreid. Ook de inwendige mens kun je er verwennen in Hongaarse, Aziatische en internationaal getinte restaurants. Nuttig zeker ook eens een drankje in de lobby bar en geniet van de live pianomuziek.

  • Gratis WiFi
  • Spa & Wellness
  • Luchthavenshuttle
  • Heerlijk ontbijt

Locatie van het hotel

Het 5-sterrenhotel Corinthia Budapest ligt aan de Nagykörút (Grote Boulevard) en biedt de Royal Spa, 3 restaurants, een elegant café en kamers met gratis WiFi. De door UNESCO beschermde Andrássy út (Andrássy-boulevard) en het metrostation Oktogon liggen op slechts 300 meter van het Corinthia Hotel Budapest.

Erzsébet krt. 43-49
Boedapest 1073

Budapest

Boedapest per fiets

Boedapest kreeg pas de huidige vorm eind 1800 toen Boeda en Pest onder een stad werden ingedeeld, weliswaar nog steeds gescheiden door de prachtige, rustgevende Donau. Vandaag is dit conglomeraat een geslaagde mix en biedt het het beste van twee werelden: het modernere, vlakke Pest en de historische heuvel van Boeda met de beroemde Fisherman’s Bastion. Samen met je gids pedaleer je tijdens de Boedapest fietstour  o.a. over het Heldenplein, door het stadsbos, langs de basiliek, de synagoge en het Broadway van de stad en het machtige parlementsgebouw aan de oever van de rivier. Als je na deze spannende fietstocht wat (spier)ontspanning wil, zijn de heerlijke warmwaterbronnen van Gellert een aanrader.  Boedapest, minder bekend? Meer dan de moeite waard!

Waarom Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
Gratis annulatie
Gratis annulatie tot 19u op de dag van reservatie.
37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt