+32 (0)2 550 01 00

Vakantiewoningen van reizigers voor reizigers

Beschik jij over een fijne vakantiewoning in binnen- of buitenland waar je ook anderen graag wil van laten genieten? Zodat ze heerlijk kunnen toeven in jouw cocon? Zie je het al gebeuren dat je zo andere Connections reizigers gelukkig maakt?

Familie, vrienden en kinderen rond hen, de BBQ aan en met de voetjes in het zwembad van hun (jouw) paleisje onder de zon? Om ‘s middags een wandelingetje naar het strand, een roadtrip naar een pittoresk kasteel of compleet wat anders te ondernemen. Of heb je een comfortabel landhuis in de Ardennen waar ze ’s avonds kunnen genieten van een lokale trappist bij het verorberen van een heerlijke Ardeense maaltijd ? Of een knus appartement met zicht op zee waar ze tot rust kunnen komen na een dag uitwaaien op het strand?

Reken maar dat heel wat mensen de komende periode op zoek gaan naar een eigen cocon. Daarom lanceren wij een nieuw platform met vakantiewoningen van reizigers voor reizigers, exclusief op connections.be Meld je aan, plaats je woning op ons platform en kom in contact met tal van potentiële huurders. Jouw cocon delen, fijner bestaat toch niet in deze tijden.


Vul het registratieformulier in

Jouw vakantiewoning verhuren via Connections? Vul het onderstaande registratieformulier in en geef aan wanneer we jou best kunnen contacteren voor een intake-gesprek.


Je wordt door ons gecontacteerd

Tijdens dit gesprek zullen we samen met jou de samenwerkingsvoorwaarden bespreken en luisteren naar jouw wensen. We zullen ook aangeven welke informatie we van jou nodig hebben om een mooie online presentatie te kunnen maken.


Wij plaatsen jouw vakantiewoning online

Eens we alle info ontvangen hebben (foto’s, video, beschrijving van de woning, prijszetting, enz.) gaan wij aan de slag om jouw vakantiewoning zo aantrekkelijk mogelijk te kunnen aanbieden op www.connections.be met meer dan 300.000 bezoekers per maand

voordelen verhuren bij connections
  • › Ons platform brengt je in contact met meer dan 300.000 reizigers
  • › Wij plaatsen voor jou je vakantiewoning online
  • › Wij genieten een uitstekende reputatie en werken volkomen transparant
  • › Je hebt zekerheid van betaling
  • › Wij ontzorgen, faciliteren en regelen de administratie
  • › Reken op een bijzonder kleine commissie die we afhouden voor de match
  • › Omdat je een 100% Belgisch reisbedrijf graag een duwtje in de rug geeft

Contactformulier