Onze Deals

Wereldse promoties

Intense reiservaringen bereikbaar maken voor iedereen, daar gaan we voor, elke dag opnieuw. Op heel wat van onze bestemmingen hebben we dan ook bijzondere voorwaarden. Ontdek hier alvast onze selectie interessante deals en promoties.

Amerika in alle Staten

Van het zinderende New York tot de ranches in Texas, de Rocky Mountains, het zonovergoten Californië of het klatergoud van Las Vegas: de States hebben heel wat voor je in petto. Als avonturier helemaal wild van de natuur of ben je eerder een citytripper die zich helemaal in zijn/haar sas voelt in een hippe bar? Bij Connections vind je net die trip op jouw maat. Niet voor niets zijn we al jaren thuis aan de andere kant van de oceaan.

Ontdek de verschillende Staten van de VS, geef je over aan ‘The American Dream’ en ontdek onontgonnen plekjes. Ga voor een ervaring die je je leven lang bijblijft, terwijl je dit fascinerende land door en door leert kennen. Wij selecteerden alvast een heel aantal iconisch roadtrips in de VS en Canada. Stuk voor stuk staan ze garant voor een onvergetelijke ervaring.

New YORK CITY BREAK

New York? Dat is vier seizoenen lang genieten, elke periode heeft immers heel wat troeven. Van een fijne fietstocht door Central Park tot kerstshoppen, schaatsen op Rockefeller Square of in de lentezon door de wijken struinen. New York verveelt nooit!

Bestel nu jouw Cadeaubon

Doe de wereld cadeau!

Reizen, dat is altijd pure fun. En ja, jij kunt iemand een mooi stukje wereld cadeau doen. De beleving die vullen ze zelf in, maar reken maar dat jouw geschenk bijblijft en gewaardeerd wordt.

Een vliegtuigticket, een stukje van een rondreis of wie weet wel een zinderde excursie? Met onze cadeaubon kun je alle kanten uit. Bestellen doe je je cadeaubon online en de waarde van jouw geschenk kies je helemaal zelf.

Pik je je cadeaubon liever meteen op in één van onze reiswinkels? Dat is ook perfect mogelijk. Haal die bon in huis en bereid je alvast voor op een vreugde-uitbarsting. Reizen maakt gelukkig!

Aantal

Waarde van deze cadeaubon

Connections & Brussels Airport: Een sterk partnership

Bij Connections zijn we kind aan huis op Brussels Airport. Elke dag laten we er heel wat van onze reizigers beginnen aan hun reisverhaal. Logisch dus, dat daar een stevig partnership uit is voortgevloeid. Een samenwerking waar ook jij als Connections reiziger de vruchten van plukt. Ontdek hieronder alvast hoe je je reis kan upgraden naar een nog mooiere experience. Meer dan de moeite waard!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy