+32 (0)2 550 01 00

Edge Observation Deck - vaste datum & tijd

Op 11 maart 2020 opent Edge Observation Deck. Dit ligt op de 100ste verdieping en 335 meter hoogte, en beloont je met een 360° uitzicht door hellende glazen panelen. De ultieme uitdaging voor wie geen hoogtevrees heeft: stap op het hoogste openlucht uitkijkplatform van het westelijk halfrond met glazen bodem! Een gemiddeld bezoek duurt 45 minuten, maar je mag blijven zolang je wil. Je kiest de datum én het uur waarop je Edge wil bezoeken.

Opgelet: geen wijzigingen of terugbetalingen na boeking. Selecteer de correcte datum en vermeld het gewenste uur in ‘Extra opmerkingen’.

va 37 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

Edge Observation Deck - vaste datum & flexibel tijdstip

Het zicht over New York vanop Edge staat vast en zeker op je to-dolijstje. Je weet wel al welke dag maar nog niet het exacte uur voor je bezoek? Met een Flex Pass moet je enkel de datum vastleggen, maar je kan aankomen op een uur naar keuze.

Opgelet: geen wijzigingen of terugbetalingen na boeking. Selecteer de correcte datum.

va 42 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

Broadway Shows

Een bezoek aan New York is ondenkbaar zonder Broadway show. Ga er dus voor en wees er zeker bij door de show die je het meeste aanspreekt vooraf te boeken. Connections reserveert voor jou de beste plaatsen: Parterre of 1ste balkon (Front Mezzanine)! Bijvoorbeeld:

 • ALADDIN Aladdin wrijft slechts een maal over de lamp en neemt je zo mee in een wervelende show met avontuur, humor en tijdloze romantiek. Het liefdesverhaal van Aladdin en Jasmine zal jong en oud bekoren!
 • CHICAGO Chicago is een universeel verhaal over faam, fortuin en all that jazz! Zang en dans van het hoogste niveau!
 • WICKED Wicked is een verhaal uit het Land van Oz, over de rivaliteit en vriendschap van twee heksen.
 • THE LION KING De geliefde Disney film komt tot leven! Een fantastische musical met oerafrikaanse ritmes.
 • THE PHANTOM OF THE OPERA De langstlopende show uit de geschiedenis van Broadway over een spook dat rondwaart in de Parijse Opera.

Maar ook voor tientallen andere on & off Broadway shows en voorstellingen in de Metropolitan Opera kunnen wij tickets reserveren. Vraag aan onze medewerkers welke voorstellingen er lopen tijdens jouw verblijf.

va 79 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  2 - 3u
 •  Individueel

Bike & Discover the Hidden Spots of Central Park

Central Park, de groene long van Manhattan, herbergt een schat aan parels en onontdekte plekken. Al gehoord van Belvedere Castle, het Jacqueline Kennedy Onassis reservoir of de Bethesda Fountain? Deze prachtige plekjes ontdek je het best met de fiets. Bergop, bergaf. Met de wind in je haren voel je je ‘King of the World’. 
Dit is het autovrije deel van Manhattan, getooid met bloemenpracht en overschaduwd door hoge bomen. Een ideale plek om tot rust te komen terwijl de gids het decor tot leven wekt met verbijsterende weetjes en sappige anekdotes.

Elke zondag om 15u (niet in december, januari en februari) - Nederlandstalige gids • huurfiets inbegrepen

va 60 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  2 - 3 uur
 •  In groep
Ontdek nu

From Old Warehouses to New Penthouses

Welkom in de industrial chique van de West Side. Op deze retail safari zul je naast enkele parels van experience stores, ontdekken hoe een ooit grijs en doorrookt stadsdeel nu de absolute favoriet is geworden van miljonairs en topmodellen. Op de laden van de oude vleeshuizen liggen ondertussen vooral topwerken van gerenommeerde schilders en onbetaalbare creaties van exclusieve designers. We nemen de trappen omhoog naar de High Line, het op één na bekendste park van Manhattan. Deze verhoogde spoorlijn - die op het nipperje van de sloophamer gered werd - is nu een wandeling waar de paradepaardjes van de bekendste architecten elkaar in sneltempo opvolgen. We verlaten het park ter hoogte van kunstmekka Chelsea en eindigen in het duurste vastgoedproject in de geschiedenis van de Verenigde Staten: Hudson Yards. Dit nieuwe stadsdeel is gloednieuw en serveert een smakelijke mix van duizelingwekkende wolkenkrabbers, de lekkerste eettenten en een waanzinnig kunstproject in de vorm van een reusachtige kebab. Betreed het shoppingcentrum op eigen risico, je zou je creditcard er wel eens kunnen verslijten. Ready, set? Go!

Maandag om 14 u.. Nederlandstalige gids

va 60 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  2 tot 3 uur
 •  In groep
Ontdek nu

Come as a Traveller, go as a New Yorker

First Time New York 

Net voor de eerste keer geland in de mooiste stad ter wereld? Dan zit deze tour je als gegoten. De gids leidt je langs de belangrijkste hotspots in het hartje van Manhattan. Plaats van afspraak is Times Square. Hier laat je je overweldigen door flitsende reclamepanelen. Je ontdekt ook het drukste kruispunt van New York... diep onder de grond, waar elk jaar bijna zestig miljoen metroreizigers passeren. Bryant Park, New York’s meest charmante parkje, ligt hier vlakbij, net als de imposante bibliotheek (een van de favoriete plekjes van Carrie uit Sex & The City).

Richt je blik omhoog naar de Empire State Building, de Chrysler Building, het mooie UN-gebouw... En ontdek met een handig trucje hoe je je voortaan kan oriënteren in de stad. De tour eindigt in Grand Central Station, waar de gids je laat kennismaken met een aantal betoverende hoekjes en meeslepende anekdotes.

va 60 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  2 - 3 uur
 •  In groep
Ontdek nu

From Shopster to Mobster

SOHO, Little Italy, China Town 

Wie New York zegt, denkt meteen aan Times Square, het Vrijheidsbeeld en de Empire State Building. Misschien ging je al eens winkelen op Broadway of op ontdekkingstocht in Chinatown. Maar weet je waar de eerste pizzeria van de Verenigde Staten is, waarom de brandtrappen zo typerend zijn voor SoHo en waar de Chinezen het liefst gaan gokken? We nemen je mee langs de mooiste gietijzeren gebouwen en wagen ons een weg door het drukke Canal Street. Je ontdekt hoe locals shoppen en wat de nieuwste foodtrends zijn. Wat dacht je van verborgen restaurants of een winkel vollediggewijd aan rijstpap?
Bereid je voor op totaal verschillende culturen, keukens, bouwstijlen en shops in de wijken SoHo, NoLita, Little Italy en Chinatown. Kortom, na deze tour geen geheimen meervoor jullie, zelfs niet in de rechtszaal waar we eindigen zoals de échte mobsters… Benieuwd waarom? Boek dan zeker een tour.

Elke donderdag om 16u – Nederlandstalige gids 

va 60 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  2 - 3 uur
 •  In groep
Ontdek nu

From Hipster to Yuppie

Brooklyn & Downtown 

Rendez-vous in Williamsburg, Brooklyn’s meest trendy wijk, de place to be voor hipsters aller contreien, shopaholics, levensgenieters en bij uitbreiding iedereen die graag z’n ogen uitkijkt. Dit is de perfecte plek om even de duizelingwekkende wolkenkrabbers achter je te laten en Brooklyn beter te leren kennen. In deze kleurrijke buurt treffen we de mooi gerenoveerde pakhuizen van de hipster aan en nemen we je mee naar de gezelligste eco-winkels en vintage stores. Daarna vergapen we ons aan het adembenemende uitzicht op de skyline van Manhattan in het gloednieuwe Domino Park - ideale plek om selfies te nemen die heel Facebook én Instagramgroen zullen doen uitslaan van jaloezie. Onze vintage cowboy boots wisselen we dan om voor fancy business suits: de ferry brengt ons naar de overkant van de East River - de yuppies van Wall Street tegemoet. New York heeft inderdaad vele gedaantes en geen tour die dat beter laat zien dan deze. From hipster to yuppie in no time, hier kan het allemaal. En zelfs in beide richtingen: de tours op vrijdag vertrekken vanuit Downtown Manhatten, om nog een glimps op te vangen van de yuppies alvorens ze hun financiële winst (of verlies) gaan opbrassen in de lokale bars.

Dinsdag om 14 u - Nederlandstalige gids


va 60 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  2 - 3 uur
 •  In groep
Ontdek nu

From Yuppie to Hipster tour

Downtown & Brooklyn

Tijdens deze tour leer je dat New York héél veel gedaantes heeft. Je start in het financiële mierennest genaamd Wall Street. Daarna neem je de ferry naar Brooklyn (je vaart onder de Brooklyn Bridge, een avontuur op zich). In Williamsburg heb je een adembenemend uitzicht op de skyline van Manhattan. Brooklyn's meest trendy wijk, is dé place to be voor hipsters, shopaholics en levensgenieters, en bij uitbreiding iedereen die graag z'n ogen uitkijkt. Dit is de perfecte plek om kennis te maken met Brooklyn en heel even de duizelingwekkende wolkenkrabbers achter je te laten. Bij Mast Brothers proef je de lekkerste chocolade van de stad - een topadresje voor chocoholics! Je vindt hier ook de thuishaven van Brooklyn Sketch Book, een reizende expo met boekjes vol authentieke illustraties van doodgewone mensen. 

Op vrijdag om 14 u - Nederlandstalige gids

va 50 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  2 - 3 uur
 •  In groep
Ontdek nu

Holy Harlem

Verzamelen doen we op Times Square maar we brengen jullie in no time naar hartje Harlem. Ooit was dit een van de meest onveilige buurten van de stad maar vandaag tonen we je het tegendeel. Op ons pad liggen hemelse soulfood en zinderende jazz, een rijkdom aan cultuur en architectuur waar je stil van wordt. Of het nu muziek, mensenrechten, godsdienst, of gastronomie betreft: Harlem heeft zijn stempel gedrukt op alle aspecten van de samenleving. Niet alleen in New York maar in de hele wereld. Dit is terecht heilige grond voor de zwarte gemeenschap en cultureel erfgoed van onschatbare waarde. Hoorde ik daar trouwens een hallelujah? Je zal de Afro-Amerikaanse soul aan den lijve ondervinden tijdens de gospel in een van de honderden kerken die Harlem rijk is. Dans mee, zing mee, spring mee op goddelijke ritmes. Je zal genieten van dit Holy Harlem!

Elke zondag vanaf 9u - Nederlandstalige gids
va 67 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  2 à 3 uur
 •  In groep
Ontdek nu

Sunday Funday

Een dagtour doorheen Uptown Manhattan - van nine to five.
Nooit voorheen was je zondag zo leuk! Het BE NY-team neemt je de hele dag zorgeloos mee naar de beste plekjes van Uptown Manhattan. ‘s Morgens shaken we onszelf wakker op het ritme van de gospelkerken en verkennen we het centrum van Harlem, onvervalste hoofdstad van Black USA . Opgewarmd door de overmaat aan enthousiasme en harstocht die je hier aantreft, tonen we enkele trendy restaurants voor je lunch (niet inbegrepen). Op het ritme van de Uptown Funk trekken we daarna naar de groene long van Manhattan voor een fietstocht.

Heuvel op, heuvel af verkennen we plekjes waar zelfs New Yorkers geen weet van hebben. De magie van Belvedere Castle, het Jacqueline Kennedy Onassis reservoir en de Bethesda Fountain, met een prachtig uitzicht op de mooiste en oudste skyscrapers van de stad vanuit deze groene oase. Een onvergetelijke dag met de beste BE NY-stadsgidsen.

Elke zondag – 9u - 17u • Nederlandstalige gids

va 112 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  van 9 tot 5
 •  In groep
Ontdek nu

New York The Museum of Modern Art (MoMa)

Moderne en hedendaagse kunst van zowel grote namen als minder bekende maar indrukwekkende kunstenaars. Laat deze mix aan kunstwerken samenkomen in een fantastisch nieuw gebouw in hartje Manhattan en voilà: dat is het Museum of Modern Art.

 • Gratis t/m 16 jaar!

Openingstijden (onder voorbehoud): 

Heel het jaar door - 12u - 18 u

va 25 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

New York Guggenheim

Het Guggenheim van architect Frank Lloyd Wright is één van de vele iconische gebouwen van Manhattan en zorgt voor een unieke museumbelevenis. Via de verdiepingen, die in spiraalvorm zijn opgetrokken, ga je helemaal op in de geweldige tentoonstellingen die hier worden georganiseerd.

va 26 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

New York Intrepid Sea, Air & Space Museum + Space Shuttle Pavillion

De Intrepid was een vliegdekschip van de Amerikaanse Marine. Het werd o.a. in de Tweede Wereldoorlog ingezet en speelde bovendien een belangrijke rol in het NASA ruimteprogramma bij het ophalen van de ruimtecapsules. Op het vliegdekschip staat een bijzondere collectie, van oude vliegmachines tot supersonische vliegtuigen. Zo staat er bijvoorbeeld het snelste (niet meer vliegende) passagiersvliegtuig ter wereld, de Concorde. Maar ook een unieke onderzeeboot is voor het publiek opengesteld. 

va 25 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

New York 9/11 Memorial Museum

De New Yorkers waren vastberaden: 9/11 zou nooit vergeten worden en de plek waar het allemaal gebeurde moest een plaats worden waar de hele wereld naar toe zou kunnen gaan om de slachtoffers te herdenken. En er zou een toren gebouwd worden nog groter en hoger dan de WTC torens, want Amerika krijg je niet klein.

The National September 11 Memorial bestaat uit twee reflecterende waterbekkens en zijn elk bijna een hectare groot. Ze hebben de grootste kunstmatige watervallen in Noord-Amerika. De waterbekkens bevinden zich exact op de plekken waar de Twin Towers stonden. In de bronzen rand van de waterbekkens vind je de namen van alle personen die bij de aanslagen in 2001 en 1993 stierven.

The National September 11 Memorial Museum heeft een Historical Exhibition in 3 delen: de dag zelf, ervoor en erna.

De Memorial Exhibition vertelt het verhaal van de slachtoffers en de overlevenden via gesproken getuigenissen, authentieke voorwerpen. Je daalt af naar het archeologische hart van de vroegere Twin towers en komt voorbij de trappen waarlangs honderden mensen ontsnapten. In the Foundation Hall zie je ‘The Last Column’, de laatste overblijvende muur van het WTC.

va 27 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

One World Observatory

Het One World Trade Center, gebouwd op de plaats waar tot 2001 de Twin Towers stonden,  is 541 m hoog en daarmee de hoogste wolkenkrabber van het westelijk halfrond. 
In nauwelijks 60 seconden brengt een Sky Pod (lift) je naar de 102de verdieping op 381 m hoogte. Tijdens deze rit beleef je met behulp van LED technologie een virtuele timelapse waarin je de skyline van New York ziet groeien van de jaren 1500 tot nu. En dan genieten van het 360° zicht op de 100ste verdieping!

Opgelet: geen wijzigingen of terugbetalingen na boeking. Selecteer de correcte datum en vermeld het gewenste uur in ‘Extra opmerkingen’.

va 41 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

New York 9/11 MM & OW Observatory Combiticket

De New Yorkers waren vastberaden: 9/11 zou nooit vergeten worden en de plek waar het allemaal gebeurde moest een plaats worden waar de hele wereld naar toe zou kunnen gaan om de slachtoffers te herdenken. En er zou een toren gebouwd worden nog groter en hoger dan de WTC torens, want Amerika krijg je niet klein.

The National September 11 Memorial bestaat uit twee reflecterende waterbekkens en zijn elk bijna een hectare groot. Ze hebben de grootste kunstmatige watervallen in Noord-Amerika. De waterbekkens bevinden zich exact op de plekken waar de Twin Towers stonden. In de bronzen rand van de waterbekkens vind je de namen van alle personen die bij de aanslagen in 2001 en 1993 stierven.

The National September 11 Memorial Museum heeft een Historical Exhibition in 3 delen: de dag zelf, ervoor en erna.

De Memorial Exhibition vertelt het verhaal van de slachtoffers en de overlevenden via gesproken getuigenissen, authentieke voorwerpen. Je daalt af naar het archeologische hart van de vroegere Twin towers en komt voorbij de trappen waarlangs honderden mensen ontsnapten. In the Foundation Hall zie je ‘The Last Column’, de laatste overblijvende muur van het WTC.

va 57 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

New York Top of The Rock Observation Deck

Het Rockefeller Center werd gebouwd in de jaren 30, de jaren van grote depressie. De bouw creërde 70.000 banen voor maar liefst 9 jaar. Het letterlijke hoogtepunt van het Rockefeller Center kan je bezoeken. De lift die je naar de 70ste verdieping op 260 meter hoogte brengt, is een unieke ervaring: snel en met speciale videoeffecten. Het unieke en adembenemende uitzicht ontvouwt zich in 360°, zonder obstakels! Je ziet Central Park, de Chrysler Building, Times Square, de Hudson River & East River, Brooklyn Bridge en zoveel meer… Verlies vooral geen tijd ter plaatse en koop snel je toegangsticket.

va 35 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

New York Empire State Building Observatory

De Empire State Building spreekt tot de verbeelding – denk maar aan Meg Ryan en Tom Hanks die elkaar hier ontmoetten in Sleepless in Seattle – en biedt fantastische uitzichten. Vanaf de Observatory op de 86ste verdieping sta je op 320 meter hoogte en heb je 360° uitzicht over New York City. Het wordt allemaal nog indrukwekkender als je weet dat deze wolkenkrabber op 410 dagen werd opgetrokken, tussen 1930 en 1931!

va 45 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel
Ontdek nu

New York Helikopter tour - The New Yorker

Ervaar de opwinding van een 15’ durende vlucht en ontdek meer van de New Yorkse skyline. Vanachter de extra grote ramen heb je een prachtig zicht op Central Park, de Empire State Building, Chrysler en Rockefeller. Geniet ook van het uitzicht op Greenwich Village, Lady Liberty, het historische Ellis Island en South Street Seaport.

Kan ik goed zien vanuit de helikopter?

Zeker en vast! De nieuwe Bell 407 helikopters zijn speciaal ontworpen voor sightseeing. Dankzij de grote ramen kijk je 180° in het rond. Passagiers werden beperkt tot 6 personen zodat je comfortabele leren zitje ook voldoende beenruimte biedt.

Is het veilig?

Veiligheid komt voorop. Voor je opstijgt, krijg je een kort instructiefilmpje te zien. De helikopter zelf is uitgerust met het unieke ‘Terminal Collision Avoidance System’ dat de piloot een optimaal inzicht geeft in het luchtruim rondom de helikopter.

va 173 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  +/- 15 min.
 •  Individueel
Ontdek nu

New York Helikopter tour - The Ultimate

Luchtfanaten kiezen voor deze vlucht. Bovenop de vluchtroute van 15’ krijg je o.a. nog het volgende te zien: de Hudson rivier, Verrazano Bridge en Governors Island in het zuiden, George Washington Bridge, het (matchvrije) Yankee stadion, de Columbia universiteit, St John’s Cathedral en Harlem in het noorden. Deze vlucht werd verkozen tot de beste helikoptertour van het eiland.

Kan ik goed zien vanuit de helikopter?

Zeker en vast! De nieuwe Bell 407 helikopters zijn speciaal ontworpen voor sightseeing. Dankzij de grote ramen kijk je 180° in het rond. Passagiers werden beperkt tot 6 personen zodat je comfortabele leren zitje ook voldoende beenruimte biedt.

Is het veilig?

Veiligheid komt voorop. Voor je opstijgt, krijg je een kort instructiefilmpje te zien. De helikopter zelf is uitgerust met het unieke ‘Terminal Collision Avoidance System’ dat de piloot een optimaal inzicht geeft in het luchtruim rondom de helikopter.

va 214 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  +/- 20 min.
 •  Individueel
Ontdek nu

New York Helikopter Tour - The Deluxe

Een halfuur volop genieten van de indrukwekkende New Yorkse skyline vanuit de lucht.

Kan ik goed zien vanuit de helikopter?

Zeker en vast! De nieuwe Bell 407 helikopters zijn speciaal ontworpen voor sightseeing. Dankzij de grote ramen kijk je 180° in het rond. Passagiers werden beperkt tot 6 personen zodat je comfortabele leren zitje ook voldoende beenruimte biedt.

Is het veilig?

Veiligheid komt voorop. Voor je opstijgt, krijg je een kort instructiefilmpje te zien. De helikopter zelf is uitgerust met het unieke ‘Terminal Collision Avoidance System’ dat de piloot een optimaal inzicht geeft in het luchtruim rondom de helikopter.

va 290 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  +/- 30 min.
 •  Individueel
Ontdek nu

New York Helikopter Tour - VIP Air & Sea

Wat is er mooier dan New York ’s avonds te zien vanuit de lucht én vanop het water? Je vliegt de 15 minuten durende route van Thee New Yorker en maakt aansluitend een Statue by Night cruise die je tot vlak bij Statue of Liberty en Brooklyn Bridge brengt. Intussen geniet je van een glaasje champagne terwijl je gids interessante en leuke weetjes vertelt.   

Kan ik goed zien vanuit de helikopter?

Zeker en vast! De nieuwe Bell 407 helikopters zijn speciaal ontworpen voor sightseeing. Dankzij de grote ramen kijk je 180° in het rond. Passagiers werden beperkt tot 6 personen zodat je comfortabele leren zitje ook voldoende beenruimte biedt.

Is het veilig?

Veiligheid komt voorop. Voor je opstijgt, krijg je een kort instructiefilmpje te zien. De helikopter zelf is uitgerust met het unieke ‘Terminal Collision Avoidance System’ dat de piloot een optimaal inzicht geeft in het luchtruim rondom de helikopter.

va 275 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  +/- 15 min. vlucht + 1 uur champagne cruise
 •  Individueel
Ontdek nu

City Lights Experience

Vanuit Manhattan zijn er geen vluchten op zondag of na 18u meer toegelaten. Maar toch kan je New York by night bewonderen vanuit een helikopter! Je City Lights Experience begint vanaf Linden Municipal Airport in New Jersey en duurt 20 à 25 minuten. Je vliegt langs het verlichte Statue of Liberty en krijgt dan een schitterend zicht op de wolkenkrabbers van Lower Manhattan, 9/11 Memorial en One World. Ter hoogte van Central Park steek je over van de Hudson naar de East River of omgekeerd. Kijk eens neer op Rockefeller, Empire State en Chrysler Building, zie de fonkelende lichtjes van Times Square en herken de Brooklyn, Manhattan en Williamsburg bruggen.

va 209 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  20 - 25 min.
 •  Individueel

Bike The Brooklyn Bridge Tour

Explore Manhattan and Brooklyn by bike! You start in Manhattan and peddle across both the Williamsburg and Brooklyn Bridge towards hip DUMBO with its stunning views of the Manhattan skyline and the historic Brooklyn Heights.

va 39 p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  3 uur
 •  In groep
Ontdek nu

va p.p.
Wat is inbegrepen?
 •  
 •  Individueel

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!