+32 (0)2 550 01 00

New York vanop een wolkenkrabber

Wanneer je door New York wandelt, toornen de wolkenkrabbers boven je uit, de ene net iets hoger dan de andere. In plaats van naar boven te kijken, kan je er ook gewoon op gaan staan en genieten van het bijzondere uitzicht. Bovenop de Empire State Building, Top of The Rock of het One World Observatory bijvoorbeeld. Je hebt best geen hoogtevrees: de liften brengen je respectievelijk naar 320 meter, 260 meter en 381 meter hoog en elk heeft zo zijn eigen-aardige manier om dit op een indrukwekkende wijze te doen. Het zou New York niet zijn.

Edge Observation Deck - vaste datum & tijd

Op 11 maart 2020 opent Edge Observation Deck. Dit ligt op de 100ste verdieping en 335 meter hoogte, en beloont je met een 360° uitzicht door hellende glazen panelen. De ultieme uitdaging voor wie geen hoogtevrees heeft: stap op het hoogste openlucht uitkijkplatform van het westelijk halfrond met glazen bodem! Een gemiddeld bezoek duurt 45 minuten, maar je mag blijven zolang je wil. Je kiest de datum én het uur waarop je Edge wil bezoeken.

Opgelet: geen wijzigingen of terugbetalingen na boeking. Selecteer de correcte datum en vermeld het gewenste uur in ‘Extra opmerkingen’.

va 37 p.p.
Wat is inbegrepen?
  •  
  •  Individueel
Ontdek nu

Edge Observation Deck - vaste datum & flexibel tijdstip

Het zicht over New York vanop Edge staat vast en zeker op je to-dolijstje. Je weet wel al welke dag maar nog niet het exacte uur voor je bezoek? Met een Flex Pass moet je enkel de datum vastleggen, maar je kan aankomen op een uur naar keuze.

Opgelet: geen wijzigingen of terugbetalingen na boeking. Selecteer de correcte datum.

va 42 p.p.
Wat is inbegrepen?
  •  
  •  Individueel
Ontdek nu

One World Observatory

Het One World Trade Center, gebouwd op de plaats waar tot 2001 de Twin Towers stonden,  is 541 m hoog en daarmee de hoogste wolkenkrabber van het westelijk halfrond. 
In nauwelijks 60 seconden brengt een Sky Pod (lift) je naar de 102de verdieping op 381 m hoogte. Tijdens deze rit beleef je met behulp van LED technologie een virtuele timelapse waarin je de skyline van New York ziet groeien van de jaren 1500 tot nu. En dan genieten van het 360° zicht op de 100ste verdieping!

Opgelet: geen wijzigingen of terugbetalingen na boeking. Selecteer de correcte datum en vermeld het gewenste uur in ‘Extra opmerkingen’.

va 41 p.p.
Wat is inbegrepen?
  •  
  •  Individueel
Ontdek nu

New York Empire State Building Observatory

De Empire State Building spreekt tot de verbeelding – denk maar aan Meg Ryan en Tom Hanks die elkaar hier ontmoetten in Sleepless in Seattle – en biedt fantastische uitzichten. Vanaf de Observatory op de 86ste verdieping sta je op 320 meter hoogte en heb je 360° uitzicht over New York City. Het wordt allemaal nog indrukwekkender als je weet dat deze wolkenkrabber op 410 dagen werd opgetrokken, tussen 1930 en 1931!

va 45 p.p.
Wat is inbegrepen?
  •  
  •  Individueel
Ontdek nu

New York Top of The Rock Observation Deck

Het Rockefeller Center werd gebouwd in de jaren 30, de jaren van grote depressie. De bouw creërde 70.000 banen voor maar liefst 9 jaar. Het letterlijke hoogtepunt van het Rockefeller Center kan je bezoeken. De lift die je naar de 70ste verdieping op 260 meter hoogte brengt, is een unieke ervaring: snel en met speciale videoeffecten. Het unieke en adembenemende uitzicht ontvouwt zich in 360°, zonder obstakels! Je ziet Central Park, de Chrysler Building, Times Square, de Hudson River & East River, Brooklyn Bridge en zoveel meer… Verlies vooral geen tijd ter plaatse en koop snel je toegangsticket.

va 35 p.p.
Wat is inbegrepen?
  •  
  •  Individueel
Ontdek nu

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!