+32 (0)70 23 33 13

New York vanop een wolkenkrabber

Wanneer je door New York wandelt, toornen de wolkenkrabbers boven je uit, de ene net iets hoger dan de andere. In plaats van naar boven te kijken, kan je er ook gewoon op gaan staan en genieten van het bijzondere uitzicht. Bovenop de Empire State Building, Top of The Rock of het One World Observatory bijvoorbeeld. Je hebt best geen hoogtevrees: de liften brengen je respectievelijk naar 320 meter, 260 meter en 381 meter hoog en elk heeft zo zijn eigen-aardige manier om dit op een indrukwekkende wijze te doen. Het zou New York niet zijn.

New York One World Observatory

Het One World Trade Center, gebouwd op de plaats waar tot 2001 de Twin Towers stonden,  is 541 m hoog en daarmee de hoogste wolkenkrabber van het westelijk halfrond. 
In nauwelijks 60 seconden brengt een Sky Pod (lift) je naar de 102de verdieping op 381 m hoogte. Tijdens deze rit beleef je met behulp van LED technologie een virtuele timelapse waarin je de skyline van New York ziet groeien van de jaren 1500 tot nu. En dan genieten van het 360° zicht op de 100ste verdieping!

va 37 p.p.
Wat is inbegrepen?
  •  
  •  Individueel
Ontdek nu

New York Empire State Building Observatory

De Empire State Building spreekt tot de verbeelding – denk maar aan Meg Ryan en Tom Hanks die elkaar hier ontmoetten in Sleepless in Seattle – en biedt fantastische uitzichten. Vanaf de Observatory op de 86ste verdieping sta je op 320 meter hoogte en heb je 360° uitzicht over New York City. Het wordt allemaal nog indrukwekkender als je weet dat deze wolkenkrabber op 410 dagen werd opgetrokken, tussen 1930 en 1931!

va 38 p.p.
Wat is inbegrepen?
  •  
  •  Individueel
Ontdek nu

New York Top of The Rock Observation Deck

Het Rockefeller Center werd gebouwd in de jaren 30, de jaren van grote depressie. De bouw creërde 70.000 banen voor maar liefst 9 jaar. Het letterlijke hoogtepunt van het Rockefeller Center kan je bezoeken. De lift die je naar de 70ste verdieping op 260 meter hoogte brengt, is een unieke ervaring: snel en met speciale videoeffecten. Het unieke en adembenemende uitzicht ontvouwt zich in 360°, zonder obstakels! Je ziet Central Park, de Chrysler Building, Times Square, de Hudson River & East River, Brooklyn Bridge en zoveel meer… Verlies vooral geen tijd ter plaatse en koop snel je toegangsticket.

va 33 p.p.
Wat is inbegrepen?
  •  
  •  Individueel
Ontdek nu

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
35 Travel Shops
35 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!