+32 (0)70 23 33 13

Je destination experts

100% op maat

Die zalige reismicrobe heeft je te pakken, maar hoe begin je aan je reisplanning?

Connections’ bereisde Destination Experts staan je graag bij. Samen met jou werken ze - op basis hun ervaringen, belevenissen en tips - de reisroute samen die het best aansluit bij jouw wensen en verzuchtingen. Zo maakt onzekerheid plaats voor hartstochtelijke herinneringen.

  

Zonder tussenpersonen

Heb je een passie voor zon-zoenende bestemmingen of krakend, kille noordkapen, voor cultuur en vergane glorie of net ontspanning en natuur of voor een mix van beide… die reiskriebels deel je met onze travel experten. Ontdek, beleef en ervaar je graag een nieuwe reisomgeving? Ga je op zoek naar menselijk contact? Ben je toe aan nieuwe uitdagingen of hou je meer van heerlijke, herbronnende strandvakanties? Jouw Destination Expert staat klaar om je maximaal te laten genieten… De kans is groot dat hij/zij er al is geweest.

Connections' expertise

Connections heeft maar liefst 30 jaar ervaring, +180 regenboogwerknemers en een Connections Academy die haar destination experts constant bijschoolt. Deze opleidingscel zorgt naast studiereizen ook voor regelmatig georganiseerde infodagen. Hierbij staan telkens een aantal gastlanden in de kijker en haal je gratis voordeel uit de kennis en tips van gastsprekers uit binnen- en buitenland. Straight from the horses’ mouth.

  

Je destination experts reiken je:

  tips en tricks aan waarmee je voordeel haalt uit je reis;
  verborgen hoekjes en weetjes aan die je niet meteen in reisgidsen vindt;
  een reisroute aan waarin jouw leefwereld centraal staat; geheel vrijblijvend
  als extra troef een travel expert aan die beschikbaar blijft vóór, tijdens en na je reis.

Tot binnenkort...

Voordelen Destination Experts

  100% op maat gemaakt
  Grondige kennis
  De beste deals wereldwijd
  Kwaliteit garantie

Ontmoet je Experts in