+32 (0)70 23 33 13

Exclusieve wandelingen in NEW YORK

Verken The Big Apple tijdens een van de exclusieve Connections wandelingen met Patrick en zijn team BE NY'ers.

EXCLUSIEF BIJ CONNECTIONS

Patrick

Connections organiseert dagelijks stadswandelingen met BE NY - opgericht door Patrick van Rosendaal, een Belgische New Yorker, trendwatcher en enthousiaste gids. Patrick en zijn team BE NY'ers delen graag samen met jou hun passie voor New York.

Zij nemen je mee naar de hotspots van de Big Apple en verklappen je alle insidertips tijdens één van de BE NY thematours (2 tot 3 uren):

Come as a traveler,
Go as a New Yorker.
VERTREK: Elke zaterdag en woensdag om 16u

Net geland in de mooiste stad ter wereld? Dan zit deze tour je als gegoten. De gids leidt je langs de belangrijkste hotspots en het hartje van Manhattan. Kijk je ogen uit van Times Square tot Grand Central Station.
 € 55Prijs per persoon.
From Hipster
to Yuppie
VERTREK: Elke dinsdag om 14u & donderdag om 10u

Tijdens deze tour ga je van Williamsburg, de meest trendy wijk van Brooklyn, naar Wall Street, de financiële buurt. Je neemt de ferry onder de Brooklyn bridge door en ontdekt dat New York vele gedaantes heeft.
 € 55Prijs per persoon.
Bike & Discover the Hidden Spots of Central Park
VERTREK: Elke zondag om 14u

De beste manier om Central Park te ontdekken, is met de fiets. Tijdens je fietstocht vertelt de gids je een aantal sappige anekdotes die verbonden zijn met het mooiste park ter wereld.
 € 55Prijs per persoon.
From NY Lover
to NY Addict
VERTREK: Elke vrijdag om 16u

Wie New York zegt, denkt meteen aan Times Square en de Empire State Building. Maar buiten deze must-sees heeft de stad nog heel wat meer te bieden. Ontdek het allemaal tijdens deze tour!
 € 55Prijs per persoon.

Vragen?
Een professioneel team van reisexperts staat je graag te woord. 

BE NY, het nieuwe boek van Patrick van Rosendaal

Be NY

Be New York is een originele stadsgids maar ook een handleiding die je snel en eenvoudig leert hoe het is om New Yorker te zijn. Ontdek samen met Patrick van Rosendaal de levenswandel, voorkeuren en gewoontes van 24 kleurrijke New Yorkers. Ze delen met veel plezier hun ervaringen en geven je elk een unieke kijk, vanuit een andere invalshoek op het leven in de stad der steden. Patricks verhalen, kennis en tips zijn de ultieme voorbereiding op je avontuur in The Big Apple.

Uitzonderlijke prijs - 19,95

Koop je exemplaar


BE NY Logo