+32 (0)2 550 01 00

Campervans

Reis hippie trendy!

Je mini-hotel reist met je mee
Elke campervan biedt overdag zitplaats voor 4 personen en ’s nachts een bed voor 2 personen. Afhankelijk van het gekozen type kunnen 2 extra personen slapen in een tent of een rooftop sleeper (beide optioneel). Dekbedden, kussens en bedlinnen zijn voorzien, evenals kook- en eetgerief, picknick stoelen, een electrische koeler, een watertank van 23 liter... Maak het onderweg gezellig met je eigen muziek: er is een cd-speler en input voor een iPod of MP3-speler.

Mavericks – The real thing

 

Deze Ford E150 is perfect voor jonge families of vrienden. Er is een groot bed van 168 x 191 cm, met de mogelijkheid een rooftop sleeper van 130 x 210 cm toe te voegen. De bergruimte is met 510 liter zeer ruim. De vans hebben een gemiddelde leeftijd van 7 jaar, omgebouwd sinds 2011.

Malibu – Budget

 

Ben je met 2 personen op zoek naar een budgetvriendelijke camper, dan is deze Chevy Astro met een bed van 145 x 188 cm een goed keuze. Er is 99 liter bergruimte. De vans hebben een gemiddelde leeftijd van 12 jaar, maar ze werden sinds 2009 omgetoverd tot hippe campervans.

Ventura – Comfy

 

De Dodge Caravan is de jongste aanwinst. Hij heeft nieuwere snufjes die het reizen nog comfortabeler maken, zoals een electrische koelkast en een tank voor afvalwater. Er is 432 liter bergruimte beschikbaar. De vans hebben een gemiddelde leeftijd van 4 jaar, omgebouwd sinds 2012.

Campings

In Amerika bieden de meeste campsites goede faciliteiten als een keuken, sanitair, energietoevoer. Ter plaatse krijg je een gids van alle campsites. Na reservatie van je campervan ontvang je onze shortlist van de beste campings. Prijzen schommelen rond $15 tot $60 per persoon per nacht. Wil je vrij kamperen, hou dan rekening met de lokale wetgeving die per staat en zelfs per stad kan verschillen. Overnacht niet waar ‘no parking’ of ‘no camping’ borden staan, heb respect voor de natuur en de lokale bevolking en laat geen sporen achter.


Hoe reserveer je jouw campervan?

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons Customer Service Center op het e-mailadres contactcenter@connections.be of telefonisch op het nummer 070 23 33 13.

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!