+32 (0)2 550 01 00

Tokyo met een Belg


Elke dag organiseert Connections stadswandelingen in het gezelschap van Nicolas Wauters, een jonge Belg die stapelverliefd werd op Tokyo. Te voet en met de metro neemt hij je mee op ontdekking doorheen de belangrijkste wijken. Hij leert je snel en eenvoudig oriënteren en navigeren door deze hectische metropool en boeit je met duizend-en-een knepen en anekdotes over de stad en haar inwoners. Tijdens het hoogseizoen kan je nu ook deelnemen aan groepswandelingen met Connections op zondag en dinsdag.Privé daguitstap

Onderstaand schema is een voorbeeldschema, Nicolas haalt je ‘s ochtends af aan je hotel en overloopt en overlegt samen met jou de route die hij uitstippelde doorheen de stad. Alles wordt afgestemd op jouw wensen en aandachtspunten.

Je start in de wijk Harajuku met een bezoek aan het Meiji-Jingu schrijn middenin een groot stadspark. Dan bewonder je de architecturale pareltjes en de luxeboetieks langs Omotesando Avenue en nip je thee in Sunny Hills, een spectaculair gebouw. Met de metro rijd je naar Shibuya voor lunch (optioneel). Aan de beroemde Shibuya Crossing neem je de tijd voor people-watching terwijl je het haast mechanische spektakel observeert van honderden voetgangers die het kruispunt in alle richtingen tegelijk oversteken. Je ziet er het standbeeld van de trouwe Hachiko hond, en tal van modeboetieks, o.a. Tower 109. Daarna verken je het zakelijke Shinjuku-district met salarymannen. Vanop de 45ste verdieping van het Metropolitan gebouw geniet je van een prachtig stadsuitzicht. In Akihabara, het district van de Otaku (of computer nerds) is het al elektronica en ICT wat de klok slaat. Lunaparken zijn er verschillende etages hoog! Je rondt je kennismaking met Tokyo af met een bezoek aan het heiligdom van Kanda Myojin.
Praktisch:

  • Vertrek: Elke dag
  • Duur: van 9u. tot 17u
  • Type: privéwandeling van max. 5 deelnemers
va. € 265 per groep

Opmerking: afhankelijk van de weersomstandigheden kan het wandelparcours wijzigen of aangepast worden


CONTACTEER ONS


Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!