+32 (0)70 23 33 13

New York vanuit de lucht

Om volop te kunnen genieten van het spektakel dat de wolkenkrabbers van Manhattan te bieden hebben, is er niks beters dan dit vanuit de lucht te doen. Afgezien van de unieke ervaring van een helikoptervlucht, geeft het je meteen een beter inzicht in de organisatie van de stad. een absolute aanrader! Kies hieronder de tour die jou het meest aanspreekt!

VERKENNEN NEW YORK

 

The New Yorker
Vluchtduur: +/- 15 minuten

Ervaar de opwinding van een 15’ durende vlucht en ontdek meer van de New Yorkse skyline.

Vanachter de extra grote ramen heb je een prachtig zicht op Central Park, de Empire State Building, Chrysler en Rockefeller. Geniet ook van het uitzicht op Greenwich Village, Lady Liberty, het historische Ellis Island, South Street Seaport en de Brooklyn Bridge.
 154 € Prijs per persoon
The Ultimate
Vluchtduur: +/- 20 minuten

Echte luchtfanaten kiezen voor deze vlucht. Bovenop de vluchtroute van 15’ krijg je o.a. nog het volgende te zien: Verrazano Bridge en Governors Island in het zuiden, George Washington Bridge, het Yankee stadium, de Columbia universiteit, St John’s Cathedral en Harlem in het noorden. Deze vlucht werd verkozen tot de beste helikoptertour van het eiland.

 197 € Prijs per persoon
The Deluxe Tour
Vluchtduur: +/- 30 minuten

Een halfuur volop genieten van de indrukwekkende New Yorkse skyline vanuit de lucht. (Minimaal 4 personen).
 283 €Prijs per persoon
VIP Air & Sea Tour
Vluchtduur: +/- 15 minuten + 1 uur champagne cruise

Wat is er mooier dan New York ’s avonds te zien vanuit de lucht én vanop het water? Je vliegt de 15 minuten durende route van Thee New Yorker en maakt aansluitend een Statue by Night cruise die je tot vlak bij Statue of Liberty en Brooklyn Bridge brengt. Intussen geniet je van een glaasje champagne terwijl je gids interessante en leuke weetjes vertelt.
Vertrek dagelijks van donderdag tot maandag om 18 u., terug rond 20.30 u.
 227 €Prijs per persoon

Kan ik goed zien vanuit de helikopter?
Zeker en vast! De nieuwe Bell 407 helikopters zijn speciaal ontworpen voor sightseeing. Dankzij de grote ramen kijk je 180° in het rond. Passagiers werden beperkt tot 6 personen zodat je comfortabele leren zitje ook voldoende beenruimte biedt.

Is het veilig?
Veiligheid komt voorop. Voor je opstijgt, krijg je een kort instructiefilmpje te zien. De helikopter zelf is uitgerust met het unieke ‘Terminal Collision Avoidance System’ dat de piloot een optimaal inzicht geeft in het luchtruim rondom de helikopter.

Hoe reserveer je jouw helikoptervlucht experience?

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons Customer Service Center op het e-mailadres contactcenter@connections.be of telefonisch op het nummer 070 23 33 13.


Vragen?
Een professioneel team van reisexperts staat je graag te woord.