+32 (0)2 550 01 00

New York vanop een wolkenkrabber

New York's wolkenkrabbers zijn eigenlijk een beetje filmster want ze schitteren op de set van vele Hollywoodproducties. Laat je verleiden en geniet tot je er zelf sterren van ziet!

VERKENNEN NEW YORK

Empire State Building Observatory

De Empire State Building spreekt tot de verbeelding – denk maar aan King Kong of Meg Ryan en Tom Hanks die elkaar hier ontmoetten in Sleepless in Seattle – en biedt fantastische uitzichten. Vanop het Observatory op de 86ste verdieping,  320 meter hoog,  geniet je van een 360° uitzicht over New York City. Het wordt allemaal nog indrukwekkender als je weet dat deze wolkenkrabber op 410 dagen werd opgetrokken, tussen 1930 en 1931!

Inbegrepen in de Connections New York Kit©.

v.a. €23 per PERSOONTop of The Rock Observation Desk

Het Rockefeller Center werd gebouwd in de jaren 30, de jaren van grote depressie. De bouw creërde 70.000 banen voor maar liefst 9 jaar. Het letterlijke hoogtepunt van het Rockefeller Center kan je bezoeken. De lift die je naar de 70ste verdieping op 260 meter hoogte brengt, is een unieke ervaring: snel en met speciale videoeffecten. Het unieke en adembenemende uitzicht ontvouwt zich in 360°, zonder obstakels! Je ziet Central Park, de Chrysler Building, Times Square, de Hudson River & East River, Brooklyn Bridge en zoveel meer… Verlies vooral geen tijd ter plaatse en koop snel je toegangsticket.


v.a. €24 per PERSOONOne World Observatory

Het One World Trade Center, gebouwd op de plaats waar tot 2001 de Twin Towers stonden,  is 541 m hoog en daarmee de hoogste wolkenkrabber van het westelijk halfrond.

In nauwelijks 60 seconden brengt een Sky Pod (lift) je naar de 102de verdieping op 381 m hoogte. Tijdens deze rit beleeft je met behulp van LED technologie een virtuele timelapse waarin je de skyline van New York ziet groeien van de jaren 1500 tot nu. En dan genieten van het 360° zicht op de 100ste verdieping!

Je ticket is geldig op een vooraf vastgelegd tijdstip, van maandag tot vrijdag. 

v.a. €29 per PERSOONHoe reserveer je jouw toegangsticketten?

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons Customer Service Center op het e-mailadres contactcenter@connections.be of telefonisch op het nummer 070 23 33 13.

Vragen?
Een professioneel team van reisexperts staat je graag te woord.