+32 (0)2 550 01 00

Luchthaventransfers

Je transfer tussen de luchthaven en je hotel hoeft geen zorg te zijn. jij kiest het type wagen, aangepast aan het aantal personen met bagage, wij zorgen voor de rest.

parking

BEREIK JE HOTEL RELAXED & DIRECT

Shuttlebus op gedeelde basis

Een gedeelde transfer is de voordeligste manier om van de luchthaven naar je hotel te gaan. Je transfer is vooraf betaald en na aanmelding aan de balie wacht je op het eerstvolgende beschikbare busje. Voor het goedkope prijskaartje moet je er bijnemen dat de wachttijden op drukke momenten (vakantieperiodes) en bij slechte weersomstandigheden kunnen oplopen. 

va. €15 per PERSoon / trajetPrivétransfers

Wij raden een privetransfer aan om na je lange vlucht vlot en ontspannen in je hotel aan te komen. Je transfer is vooraf gereserveerd. Je wordt opgewacht met een bordje en rechtstreeks naar je hotel gebracht. Ook voor de transfer van je hotel naar de luchthaven is de reservatie vooraf gemaakt en je rijdt zonder omwegen naar je vlucht. Deze transfers gaan ook naar de hotels gelegen in Brooklyn, Queens en de Bronx.


Afhankelijk van het aantal reizigers kiezen uit een van de volgende voertuigen

Privétransfer met Sedan


Maximum 3 personen

va.  €107 per voertuig / trajet
Privétransfer met VIP SUV


Maximum 6 personen

va.  €153 per voertuig / TRAJET
Privéshuttlebus

Maximum 10 personen

va.  €143 per voertuig / TRAJET
Privétransfer met spinter

Maximum 13 personen

va.  €210 per voertuig / TRAJET
Privétransfer met limousine

Wil je helemaal in stijl aankomen of vertrekken? Voel je als een echte celeb, zet je zonnebril op en laat je in een heuse stretch limo naar je hotel voeren. Er zijn limousines van max. 6 tot max. 8 personen beschikbaar. Houd rekening met beperkte bagageruimte.

va.  €217 per voertuig / TRAJETHoe reserveer je?

Geïnteresseerd? Slim! Neem snel contact op met ons Customer Service Center via volgend email contactcenter@connections.be of telefoonnummer 070 23 33 13.* info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center
** Enkel geldig bij reservatie van een intercontinentale vlucht + min. 3 hotelovernachtingen of intercontinentale vlucht + rondreis van min. 1 week of intercontinentale vlucht + min. 1 week huurwagen. Niet cumuleerbaar en zolang voorraad strekt. Info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center.
*** Enkel geldig voor overnachtingen op vrijdag, zaterdag, zondag of Belgische schoolvakanties en bij reservatie van een intercontinentale vlucht + min. 3 hotelovernachtingen of intercontinentale vlucht + rondreis van min. 1 week of intercontinentale vlucht + min. 1 week huurwagen. Niet cumuleerbaar en zolang voorraad strekt. Info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center.

Vragen?
Een professioneel team van reisexperts staat je graag te woord.