+32 (0)2 550 01 00

Plan International

Connections steunt Plan België


Plan International België is een onafhankelijke Belgische ngo, lid van Plan International. Ze verdedigen gelijke kansen voor kinderen en respecteren de kinderrechten. Samen zorgen we ervoor dat 100 miljoen kinderen in 71 landen de kans krijgen om naar school te gaan of een opleiding te volgen (leren), leiderschapsrollen op te nemen (leiden), zelf keuzes te maken over hun leven en hun lichaam (beslissen) en zichzelf te ontplooien, vrij van geweld (groeien).


Connections verzorgt jaarlijks de reis van bijna 200.000 klanten wereldwijd. Wij willen graag meewerken aan het welzijn van de lokale bevolking en de kinderen in het bijzonder. Daarom engageert elk van onze travel shops zich persoonlijk tot het opnemen van een planouderschap. Op die manier steunen we 35 kinderen en hun dorpen in alle uithoeken van de wereld.

Bij Connections zijn we thuis in de wereld. Steeds op zoek naar nieuwe ervaringen, maar met respect voor de lokale bevolking. Plan Ouder worden van 35 kindjes en zo bijdragen aan een betere wereld was dan ook een logische stap voor ons. Deze kinderen vormen immers de toekomst. Graag reiken we ook de hand naar andere Plan Ouders. Deze helden en heldinnen verdienen het immers.

Ronny Bayens, Managing Director bij Connections

PLAN OUDER WORDEN?
surf dan naar:

https://www.planinternational.be/nl

Met meer dan 30 jaar ervaring is de Belgische reisorganisatie Connections gespecialiseerd in reizen voor wie op een vrije, avontuurlijke manier de wereld wil ontdekken en daarbij zoveel mogelijk nieuwe ervaringen wenst op te doen. Als Plan Ouder geven zij hun mede-Plan Ouders een mooi reisgeschenk!

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!