+32 (0)70 23 33 13

WIFI OP REIS,OP ELK MOMENT EN WERELDWIJD!

Wie reist weet hoe snel surfen je reisbudget wegknabbelt. Het kan eenvoudiger: de Connections PocketWiFi! Goodbye uitbundige kosten. Hello wereldwijd ongelimiteerd internet.
100 landen doen al mee. Nu jij nog?

Hoe ga je aan de slag ?

  • Reserveer je PocketWiFi online of in je travel shop.
  • Op je vertrekdag ga je langs de Connections shop in de vertrekhal op Brussels Airport met je bevestiging. Je ontvangt je PocketWifi en ondertekent een waarborgformulier.
  • Eenmaal op je bestemming, schakel je het toestel aan. Typ het paswoord dat op je router verschijnt in je smartphone, je tablet en/of je laptop en je bent voor de rest van je reis online.
  • Bij je retour op Brussels Airport, overhandig je je PocketWiFi in de Connections travel shop.

DE POCKETWIFI TROEVEN

EENVOUDIG GEBRUIK
De PocketWiFi is uiterst gebruiksvriendelijk. Schakel je router aan, typ het paswoord dat op het scherm verschijnt in de toestellen die je wilt verbinden en je bent online.

GEEN VERZENDKOSTEN
Dankzij onze aanwezigheid op Brussels Airport, ontvang je je Pocketwifi op de luchthaven net voor je voor je vlucht incheckt. Bij je terugkeer lever je hem terug in op de dezelfde plaats. Gemakkelijk en voordelig.

ONBEPERKT SURFPLEZIER
Je PocketWiFi biedt elke dag 500 Mb data aan hoog debiet. Eens die opgebruikt zijn, schakel je over op 128 kbps tot het einde van de dag. Je geniet dus per 24u van 500 Mb aan hoog debiet.

VOOR HET HELE GEZIN
Je kan tot 5 devices per router connecteren. Voor extra surfcomfort en meer data aan hoog debiet, kan je ook verschillende routers tegelijk huren.

ZEER COMPACT
Steek de router in je zak of in je handtas. De PocketWiFi is 7 x 13 cm groot. Je krijgt hem samen met een lader in een handig tasje.

33 Travel Shops
33 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.