+32 (0)70 23 33 13

Op zoek naar een veelzijdig cadeau voor de feestdagen? Voor Valentijn of gewoon eens iemand verrassen? Kies uit onze speciaal ontworpen Connections Travel Boxes en geniet van die glimlach op het gezicht van al wie hem ontvangt!

Celebrate Life

Vieren, gelukkig is er altijd wel een perfect excuus om het te doen: een feestdag, verjaardag, trouwdag of naamdag; een festival om uit de bol te gaan ergens in de wereld of gewoon een gelegenheid om iemand in de bloemetjes te zetten. Gedeelde vreugde is dubbele vreugde...

Think outside the box and travel

Dankzij de travel box moedig je vrienden of familie aan om de wereld te ontdekken. Kan je je een mooier geschenk inbeelden. Je kiest nu al uit de eindejaarsbox, valentijn of een one-fits-all-occassion versie van de travel box met inspiratieboekje. Het bedrag dat je oplaadt, kies je zelf alleen, met z'n twee of in groep. De basisbedrag is €25, dat is het enige dat je je hoeft te herinneren. Dus geef je oogappel(s), hartendief, ouders, vrienden of jezelf vleugels. Waar wacht je nog op? 

Life is a journey

Vluchten, citytrips, rondreizen, excursies, reisaccessoires, hotels, huurwagens... alles kan er mee geboekt worden. Bij Connections natuurlijk. Bovendien is de travel box 1 jaar geldig! So smile. Jij bespaart tijd en kopzorgen op zoek naar het ideale cadeau, zij beleven meer. Een herinnering voor het leven zomaar cadeau doen, bestaat er een mooier geschenk? Dus kom op en celebrate life anywhere in the world!

Bestel je Travel Box  

Ben jij nu al de gelukkige eigenaar van een Travel Box? 

Kijk hier makkelijk je (resterende) saldo na.

Ps: Betalen met je Travel Box Saldo is tijdelijk enkel mogelijk via onze travel shops of via het Customer Service Centre en mogen gebruikt worden tijdens acties, promoties en deals.