+32 (0)70 23 33 13

Minimum connecting time

Laatste datum van herziening: 06/01/2015

Wat betekent minimum connecting time?
In regel biedt Connections je vluchten aan waarbij een vluchtroute en vluchtverbinding worden aangeboden met de kortste aansluitingstijd naar gelang beschikbaarheid. Deze aansluitingstijd is gebaseerd op de zogenaamde "minimum connecting time" of "minimum aansluitingstijd" opgelegd door de luchtvaartmaatschappijen en/of de luchthavens.

Als reiziger ben je verantwoordelijk om na te gaan of de eventuele aansluitingen effectief haalbaar zijn voor jouw reis of jouw reisgezelschap. Hou er bv. rekening mee dat een gezin met jonge kinderen zich minder snel verplaatst in een luchthaven dan alleenreizenden. Heb je twijfels over de minimum connecting time, bespreek dit dan zeker, voor het afsluiten van jouw vluchtreservatie, met je Connections reisconsulent(e) in één van de Connections Travel Shops van jouw keuze of van het Customer Service Center zodat hij/zij jou een aangepaste vluchtroute en -verbinding kan voorstellen.

Vragen?
Een professioneel team van reisexperts staat je graag te woord. 

Algemene informatie
Je bent steeds en uitsluitend aansprakelijk voor het inwinnen van bijgewerkte informatie omtrent je vereiste reisdocumenten en het tijdig aanschaffen hiervan.

Ga hierbij zeker de vervaldatum van je internationaal paspoort na (6 maanden geldigheid bij terugreis is dé veilige marge!) en check meteen ook het paspoort voor je baby(’s) en kind(eren).

Ga na of je visum(s) nodig hebt, online via VisumCentrale of via je Connections travel shop consulent(e). Hou hierbij niet alleen rekening met je eindbestemming maar ook met alle overstap- en/of landingsplaatsen op je reisroute.