+32 (0)70 23 33 13

Vluchtwijzigingen

Laatste datum van herziening: 02/03/2015

Waarom moet ik mijn vluchten nakijken 24u voor vertrek?
Het gebeurt dat luchtvaartmaatschappijen uurwijzigingen doorvoeren, ook tijdens je reis. Het is dus sterk aangeraden 24u vóór vertrek van elke vlucht online te checken of er eventuele vluchtuurwijzigingen zijn opgetreden.

Surf naar www.viewtrip.com/connections en vul je naam (zonder spaties of accenten) en boekingscode in. Je boekingscode bestaat uit een 6 letter/cijfer combinatie. (bv. ZTG2MO). Opgelet: heb je een low cost airline vlucht geboekt (zoals Easyjet, Transavia, AirAsia,...), surf dan wat lager naar 'uitzonderingen'.

Vul je taal in. Nederlands is helaas niet beschikbaar, dus kies je best voor English (Engels) en duidt ook het land aan waar je woont (Belgium). In het wit kadertje zie je 'Sign In to View Itinerary'. Hier breng je de 6 letter/cijfer reservatiecode in (bv. ZTG2MO) en de familienaam van één van de reizigers.  Let wel, je familienaam wordt zonder spaties of accenten geschreven. bv. Van Peteghem wordt VANPETEGHEM - bv. De la Rivière wordt DELARIVIERE.

Opgelet: Je boekingscode verschilt van je Connections dossiernummer dat alleen uit cijfers bestaat!

Kijk na of de vluchturen en data nog kloppen met je afgeprint e-ticket. Zo ja, dan kan je gewoon zoals voorzien naar de luchthaven vertrekken. Stel je echter een wijziging vast, neem dan contact op met de betrokken luchtvaartmaatschappij of een Connections reisconsulent(e).

Kan ik zelf mijn terugvlucht wijzigen?
Indien je een ‘flexibel’ ticket hebt geboekt dat wijzigingen toestaat - dit staat altijd vermeld op de bestelbon - neem dan contact op met je reisconsulent(e) zodat hij/zij kan nagaan of het uur en/of de datum van de oorspronkelijke terugreis op jouw verzoek gewijzigd kunnen worden op voorwaarde dat er plaats is in dezelfde tariefklasse waarin je oorspronkelijk hebt geboekt op dezelfde route en met dezelfde luchtvaartmaatschappij.
Weet wel dat er wijzigingskosten worden aangerekend.
 
Indien er geen plaats is in de oorspronkelijke tariefklasse dan moet je naast de wijzigingskost ook betalen voor het prijsverschil naar de duurdere tariefklasse. Hou er wel rekening mee dat de terugreis uitsluitend kan aangepast worden indien de oorspronkelijk geboekte datum van terugreis niet is verstreken.

Vragen?
Een professioneel team van reisexperts staat je graag te woord. 

Algemene informatie
Je bent steeds en uitsluitend aansprakelijk voor het inwinnen van bijgewerkte informatie omtrent je vereiste reisdocumenten en het tijdig aanschaffen hiervan.

Ga hierbij zeker de vervaldatum van je internationaal paspoort na (6 maanden geldigheid bij terugreis is dé veilige marge!) en check meteen ook het paspoort voor je baby(’s) en kind(eren).

Ga na of je visum(s) nodig hebt, online via VisumCentrale of via je Connections travel shop consulent(e). Hou hierbij niet alleen rekening met je eindbestemming maar ook met alle overstap- en/of landingsplaatsen op je reisroute.