+32 (0)2 550 01 00

Franse Antillen

De Franse Antillen spreken tot de verbeelding. Denk je spontaan aan zonnekloppen, dan is dat zeker een optie, maar Martinique en Guadeloupe hebben heel wat meer voor je in petto. Zo geniet je er van de overheerlijke Creoolse keuken, pik je er een flinke brok cultuur mee, terwijl je je wentelt in de ultieme gastvrijheid. Uiteraard kijken de waterratten er hun ogen uit, maar ook de wandelaar en de avonturier wanen zich hier in het paradijs. Omdat beide pareltjes een overzees gebied vormen van Frankrijk, heb je zelfs geen internationaal paspoort nodig. Waarop wacht je om met een rechtstreekse vlucht van Air Belgium naar het walhalla te vertrekken.

GUADELOUPE
Van natuurliefhebber tot avonturier en alles daartussenin, in Guadeloupe beleef je je exotische droomvakantie. Zonnebaden in alle luxe, paraderen over de paradijselijke stranden, maar net zo goed trek je de bergen in voor een stevige wandeling of zoef je van een zipline richting aarde. Terwijl je de belangrijkste steden en de mooiste koralen in en rond Grande-Terre vindt, haalt de wandelaar op Basse-Terre zijn hartje op. Het vulkanische landschap imponeert en fascineert. Een droombestemming!

ONTDEK GUADELOUPE

MARTINIQUE
De blikvanger op dit prachtige eiland is ongetwijfeld de nog actieve vulkaan Mont Pelée. Dit paradijsje op aarde heeft het hele jaar door aangename temperaturen, barst van de tropische vegetatie, onderwaterpracht en bruisende hotspots als Saint-Pierre. Wandelaars duiken de mangroven of rietvelden in en bekomen vervolgens op een terrasje met een heerlijk visje in Fort-de-France. Nestel je onder een palmboom, neem de perfecte selfie en laat alle stress varen. Veel dichter ga je niet bij de hemel op aarde komen.

ONTDEK MARTINIQUE