Logeren in de
zevende hemel?

Wij selecteerden voor jou hotels waarvan we weten dat ze in jouw smaak gaan vallen. Steeds met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en net dat ietsje meer op het vlak van inrichting, service of ligging.

Van kleinschalig boetiekhotel tot een groots stadshotel van een bekende keten. Bij Connections vind je een zeer ruim aanbod aan hotels. Wereldwijd helpen we je aan de perfecte nachtrust.

Boek je overnachting via Connections

Zorgeloos en aan het scherpste tarief je hotelkamer boeken? Dat doe je bij Connections. Dit doe je makkelijk online of vraag bijkomende info aan je Travel Designer.

Appartementen, resorts, stadshotels tot bijzondere pareltjes. Ongetwijfeld vind je in ons aanbod de perfecte plek om te overnachten op je favoriete bestemming.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.