Iconische Roadtrips
Verenigde Staten

Aan legendarische routes geen gebrek in de States. Van Route 66 tot de Pacific Highway en veel meer. Grijp dat stuur, ontspan en laat je verbluffen door dit prachtige land. Mooier maken ze het niet!

Hit the road, Jack!

Achter het stuur van je huurwagen, camper of campervan leer je pas echt waarom de States zoveel mensen weten te charmeren. Heel wat iconische routes liggen te wachten op jou, klaar om verkend te worden.

Slinger langs de Stille Oceaan op de Pacific Highway, zet koers richting Alaska of verken een stukje van de legendarische Route 66 en overnacht in een typisch motel, zoals je ze alleen daar vindt. Welke route je ook kiest, elke keer opnieuw staat jouw trip garant voor onverwachte ontmoetingen, tal van bezienswaardigheden en heel wat couleur locale.

Boek je voor 15 april 2023 een Fly & Drive inclusief huurwagen en minimum 10 overnachtingen en dit voor een afreis voor 31 maart 2024, dan krijg je een gratis National Parks Pass aangeboden. Dit uiteraard bovenop de voordeligste vluchttarieven.

Ontdek onze selectie aan iconische routes, match er jouw favoriete Connections rondreis mee of ga voor een programma op maat. Onze travel designers denken graag met je mee en regelen alles tot in de puntjes!

Verenigde Staten - Route 66 | Connections.be
Iconic Roadtrip

Route 66

Een meer bezongen weg dan Route 66 in de States? Moeilijk te vinden! Van Chicago naar Santa Monica, biedt ‘The Main Street of America’ voor ieder wat wils en dit sinds 1926.

Ontdek
Verenigde Staten - Blue Ridge Parkway | Connections.be
Iconic Roadtrip

Blue Ridge Parkway

Deze iconische route van om bij de 755 kilometer loopt door het hart van de Appalachen en staat garant voor prachtige vergezichten, prachtige bergen en indrukwekkende rivieren.

Ontdek
Verenigde Staten - Pacific Coast Highway | Connections.be
Iconic Roadtrip

Pacific Coast Highway

Een langgerekt spektakel, dat is de Pacific Coast Highway. Jij rijdt langs de Westkust van de VS van Californië tot Washington.

Ontdek
Verenigde Staten - Beartooth Highway | Connections.be
Iconic Roadtrip

Beartooth Highway

Deze route laat je genieten van al het moois dat de Rocky Mountains te bieden hebben. Maak je klaar voor een onvergetelijke roadtrip die je je leven lang bijblijft.

Ontdek
Verenigde Staten - Highway 12 | Connections.be
Iconic Roadtrip

Highway 12

Geniet je graag van cultuur, natuur of ben je een echte avonturier? Dan is de Highway 12 op jouw maat gemaakt. Je duikt de historie in en proeft van een authentiek stukje VS.

Ontdek
Verenigde Staten - Valley of Fire Highway | Connections.be
Iconic Roadtrip

Valley of Fire Highway

Deze route trekt jaarlijks heel wat fans en staat garant voor honderden verbluffende uitzichten. Avonturiers halen hier hun hartje op.

Ontdek
Verenigde Staten - Hana Highway | Connections.be
Iconic Roadtrip

Hana Highway

Deze route telt talloze bruggen, waarvan de Twin Falls-brug die uitkijkt op de Twin Falls-watervallen zowat de bekendste is. Aan watervallen sowieso geen gebrek op deze route.

Ontdek
Verenigde Staten - Blues Highway | Connections.be
Iconic Roadtrip

Blues Highway

Deze trip onderneem je met een streepje blues op de achtergrond. Je doorkruist het hart van Amerika en trekt van New Orleans naar de Canadese grens in Minnesota.

Ontdek
Verenigde Staten - The Overseas Highway | Connections.be
Iconic Roadtrip

The Overseas Highway

Deze weg brengt je van Miami naar Key West, is gebouwd op de ruïnes van de Florida East Coast Railway en staat garant voor fenomenale uitzichten op de oceaan!

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.