Highway 12

Doorkruis de staat Utah, gedurende deze 200 km lange tocht. Van Panguitch tot Torrey, genieten is de boodschap.

Bewonder adembenemende canyons, fraaie woestijnlandschappen en uitgestrekte grasvlaktes. Verplichte tussenstops? Te veel om op te noemen. Het Bryce Canyon National Park mag niet ontbreken, maar ook het Anasazi State Park Museum, het stadje Boulder en het schilderachtige Torrey zijn heel wat van je tijd waard. Wandelaars halen hun hartje op tijdens deze iconische roadtrip.

Geniet je graag van cultuur, natuur of ben je een echte avonturier? Dan is de Highway 12 op jouw maat gemaakt. Je duikt de historie in en proeft van een authentiek stukje VS.

In de Connections rondreizen Canyons & Valleys en Discover Utah komt een flink stukje van deze route aan bod.

Rondreizen langs de Highway 12

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.