+32 (0)2 550 01 00

FLIGHT DEALS

Black Friday deals 2020

SPECIAAL VOOR BLACK FRIDAY : VOLLEDIGE TERUGBETALINGVAN JE CONNECTIONS VLIEGTICKET (INCLUSIEF BAGAGE) NAAR DE USA, CANADA EN EEN SELECTIE AAN ANDERE BESTEMMINGEN BUITEN EUROPA ZONDER REDEN VAN ANNULATIE ALS JE NU BOEKT MET ONZE PARTNER LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN VAN DE LUFTHANSA GROEP (AIR CANADA, LUFTHANSA, SWISS, AUSTRIAN, BRUSSELS AIRLINES, UNITED AIRLINES)

Nearby Collection
Bijna 35 jaar lang is Connections elke dag opnieuw op zoek naar intense ervaringen voor jou in alle uithoeken van de wereld. We weten ondertussen wat jij als Connections reiziger verwacht en onze selectiecriteria zijn daar dan ook op gebaseerd. Authentieke ervaringen, nieuwe culturen, indrukwekkende natuur, cosmopolitische steden, culinaire ontdekkingen, bijzondere hotelervaringen. De omstandigheden laten het echter niet altijd toe om de wereld rond te reizen. We willen onze reizigerscommunity nu de kans geven om die wereldse invloeden dichter bij huis te ontdekken.


› Ontdek meer

Pasen in New York
6 dagen, 5 nachten - va €879 pp

Dromen van de eerste zonnestralen in New York en weer heerlijk door de straten van The Big Apple struinen? Het hoeft niet bij dromen te blijven, je kunt de koe al bij de horens vatten. Zo stil je de reiskriebels en heb je écht iets om weer naar uit te kijken. Een wandeling door Central Park, het hernomen sociale leven en wie weet kunnen de kids ook wel mee. Dat verdienen ze wel! Spot samen ‘The Naked Cowboy’ op Times Square, verwen de winkelstraten of ga een eindje fietsen over Brooklyn Bridge. New York staat er weer en is actueler dan ook. De musea ontvangen terug bezoekers, restaurants lopen vol en dit allemaal op een veilige manier. Bovendien zijn er ondertussen weer heel wat fascinerende plekken bijgekomen. Een heel aantal daarvan ontdek je tijdens je inbegrepen wandeling met een gids van BE NY.

› Ontdek meer

Summer in the City!
5 Dagen, 4 Nachten - va €879 pp

Reken maar dat we met zijn allen snakken naar een zomer in New York. Heerlijk chillen in Central Park, een ijsje in Soho om vervolgens op een rooftop in Brooklyn de zon te zien ondergaan over de Manhattan skyline. Eindelijk die bizarre tijden achter ons latend en genietend van één van de meest fascinerende steden ter wereld. Na een herbronning is New York meer dan ooit de stad die je gezien moet hebben en de sfeer bruisender dan ooit. Of je nu logeert in het familievriendelijke The Belvedere Hotel of kiest voor het hippe 50 Bowery hotel, waar je downtown logeert tussen de locals. Genieten van een onvergetelijke zomer doe je sowieso. Wij zorgen voor de vlucht, 5 overnachtingen, een wandeling met BE NY en 2 uur fietshuur. De rest laten we aan jouw opgespaarde verbeeldingskracht over.

› Ontdek meer

Citytrips met korting tot 60%
Boek voor 6 december hier jouw citytrip en geniet tot 60% korting op je hotel, exclusief voor de Black Friday campagne ! Uiteraard kan je kiezen uit alle klassieke steden zoals Rome, Barcelona, Praag, Lissabon, Parijs en Londen. Maar ook minder gekende bestemmingen als Reykjavik, Verona, Burgos en Krakow zitten in het aanbod met kortingen. Voeg daarbij een van onze scherp geprijsde vluchten en je bent vertrokken voor een onvergetelijk weekend. Het geld dat je hiermee bespaart kan je gebruiken om ter plaatse eens zot te doen. Daar ga je !

› Ontdek meer

Crazy hoteldeals, tot -75% lager geprijsd
Boek voor 1 december jouw hotel en profiteer van kortingen tot 75%, keuze uit meer dan 10.000 hotels wereldwijd en afreizen tot september volgend jaar! Wedden dat jouw droombestemming er ook tussen zit ? Enkele smaakmakers die ons alvast opvielen waren de zonnige bestemmingen op de Canarische eilanden, bijna alle leuke steden in de US met op kop Miami, LA, New York, Boston en Chicago, pareltjes in de Emiraten en heel wat mooie Europese regio’s zoals Toscane, Costa de la Luz en het Zwitserse alpenland. Veel plezier bij het kiezen ! En vergeet je vlucht niet bij te boeken, we vliegen naar alle uithoeken van de wereld.

› Ontdek meer

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!