+32 (0)2 550 01 00

Rondreizen Oceanië | Epic Roadtrips

State Highway 94 | South Island Explorer
Nieuw-Zeeland - Gore › Milford Sound

De Milford Road is misschien wel de bekendste weg in Nieuw-Zeeland en dat is niet toevallig. Milford Road vind je op het zuidereiland en brengt je door het adembenemend mooie Fiordland National Park. Geniet zeker van de unieke stops tussen Gore en Milford Sound.

Ontdek meer

State Highway 73 | New Zealand XL
Nieuw-Zeeland - Christchurch › Greymouth

Deze schilderachtige baan brengt je langs tal van charmante historische dorpjes en dramatisch gevarieerde landschappen, van de ene kant van Zuidereiland naar de andere. Vaak betekent deze route een kleine omweg, maar het is absoluut de moeite waard!

Ontdek meer

Great Ocean Road | The Greatest Road
Australië - Torquay › Allansford

De Great Ocean Road is een wereldberoemde, schilderachtige kustroute waarlangs je de iconische 12 apostelen vindt, nu nog 8 kalksteenrotsen die oprijzen uit de zeebodem. Terecht nationaal erfgoed! Deze route omhelst de oceaan en omvat een opeenstapeling van haarspeldbochten, verlaten stranden, dichte regenwouden en dus ook de kalksteenrotsen die oprijzen uit de zeebodem.

Ontdek meer

The Grand Drive | The Coastal Drive
Australië – Royal National Park › Shoalhaven

Een roadtrip langs steile kliffen, de meest fantastische en gouden stranden en een prachtig uitzicht op de oceaan: de Grand Pacific Drive neemt je mee langs de ontzagwekkende kust van New South Wales, pal door het Royal National Park en stopt niet één keer om je te verbazen. De 52 miljoen AU$ en 456 m lange Sea Cliff Bridge tussen de kustdorpen Coalcliff en Clifton is verbluffend prachtig.

Ontdek meer