+32 (0)2 550 01 00

Rondreizen Latijns-Amerika | Epic Roadtrips

La Carrera Panamericana | Yucatan
Mexico - Tuxtla Gutiérrez › Ciudad Juárez

De Carrera Panamericana was een sedan en sportwagen race-evenement van de grens met Guatemala tot aan de grens van de USA, dwars doorheen Mexico. De race lipe 5 opeenvolgende jaren van 1950 tot 1954 en werd algemeen beschouwd als een van de meest spectaculaire en gevaarlijke races ter wereld.

Ontdek meer

Panamerican highway | Discover Costa Rica
Costa Rica - Penas Blancas › Paso Canoas

De Panamerican Highway is een netwerk van wegen die Fairbanks in Alaska verbindt tussen Argentinië en Chili. In Costa Rica kun je een prachtig stuk van deze highway verkennen. De hele weg afleggen is ondertussen onmogelijk. Door de jungle, langs vulkanen heen door het hart van Costa Rica.

Ontdek meer

Autopista Nacional 1 | Best of the West
Cuba - Havana › Guantanamo

De belangrijkste hoofdsnelweg van Cuba loopt van de hoofdstad Havana in westelijke richting naar Guantanamo. Deze tolvrije route voert je terug in de tijd langs prachtige steden zoals Santa Clara, ongeveer 260 km van de hoofdstad, het best bekend om zijn enorme Che-mausoleum en Sancti Spíritus.

Ontdek meer

Autopista Nacional Este-Oeste | A Taste of Cuba
Cuba - Havana › Pinar Del Rio

De A4 strekt zich uit van Havana tot Pinar del Rio. Dit is de hoofdreden waarom deze nationale snelweg de bijnaam sigarenautostrade kreeg. Je rijdt immers naar de vallei van Viñales, het hart van de tabaksproductie. Het is een vallei waar je een schuren vol tabaksbladeren kan bezoeken met ambachtslui die sigaren rollen.

Ontdek meer

Route De La Traversée
Guadeloupe - Pointe Noir › Pétit-Bourg

De Route de la Traversée (D23) gaat dwars door het centrum van Basse-Terre. Ze begint net ten noorden van de Plage de Malendure en snijdt door het nationaal park van Guadeloupe. Hellingen boordevol varens, bamboebossen en enorme mahonie wouden vergezellen je op je tocht. Eindigen doe je in de kustplaats Petit Bourg.

Ontdek meer

Route De La Trace
Martinique - Forte de France › Le Morne-Rouge

De Route de la Trace slingert de bergen in ten noorden van Fort-de-France. Het is een prachtige rit door een weelderig regenwoud van boomvarens, groene heuvels en dikke bamboewouden. Je rijdt ook over oostelijke flanken van de vulkanische bergtoppen van de Pitons du Carbet.

Ontdek meer

Ruta 40 | Land of Hidden Treasures
Argentinië - Punta Loyala › La Quiaca

La Mitica Ruta 40 (‘De Mythische Route 40’) is de terechte bijnaam van Ruta 40. Deze snelweg is gedeeltelijk onverhard en voert je van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van Argentinië. Eindeloze woestijnvlaktes, spiegelende meren, indrukwekkende gletsjers, weelderige wijnranken en de vaak besneeuwde pieken van het Andesgebergte begeleiden je op je weg.

Ontdek meer