+32 (0)70 23 33 13
 

Goedkope vliegtickets naar Los Angeles

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 14 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

Los Angeles is dé glamourstad van de Verenigde Staten. Rij door het chique Beverly Hills, paradeer over de Walk of Fame en zoek de ster van jouw favoriete acteur, bewonder de hand- en voetafdrukken van filmsterren op Mann's Chinese Theater en neem een foto van het Hollywood-logo! Wil je erheen? Boek dan snel je vliegticket naar Los Angeles. Connections biedt goedkope vliegtickets vanuit Brussel naar Los Angeles. Een vlucht naar Los Angeles aan de beste prijs is een goeie start, maar je moet ook nog een hotel in Los Angeles vinden. Bij Connections zit je gelukkig goed. Ontdek snel ons ruime aanbod aan goedkope hotels in Los Angeles!

Waarom Connections?


  +29 jaar ervaring en talrijke reisexperts

  No-nonsense: eenvoudig vergelijkbare vluchtarieven per bestemming

  +77.000 voordelige tarieven bij +200 luchtvaartmaatschappijen

Los Angeles bezienswaardigheden en weetjes

Must do’s in Los Angeles

Universal Studios: de indrukwekkendste filmstudio ter wereld. Je bezoekt er filmsets van kaskrakers als Jurrasic Park en Shrek. Leuk pluspunt: je kiest zelf hoe je je in het park verplaatst. Te voet, met de wagen, met een treintje of een bootje (let op voor de haaien die je de stuipen op het lijf proberen te jagen!). Nadien beleef je dolle pret op ijzingwekkende achtbanen en andere spannende attracties. 

Venice Beach: de place-to-be voor zonnekloppers, surfers en rolschaatsers. Je vindt er ook tal van kunstgalerijen. 

Santa Monica Pier: de wereldberoemde houten steiger met souvenirwinkels en visrestaurants. Je vindt er eveneens een heus pretpark met draaimolen, een achtbaan en aquarium.  Een ideale uitstap met kinderen!

Hollywood Walk of Fame: meer dan 2000 beroemdheden hebben inmiddels hun ster gekregen op het beroemdste troittoir ter wereld. Elvis Presley, Tom Cruise, Arnold Schwarzenegger, Queen, Michael Jackson, enz.

Los Angeles: Insider tips

Amerikaanse sterren shoppen tegenwoordig op Robertson Boulevard in West-Hollywood. In deze trendy winkelstraat vind je unieke boetieks met leuke accessoires en designerkledij. 

Wil je celebrities spotten? Dan trek je best naar de Sunset Strip, een bruisende en beruchte uitgaansbuurt vol clubs, restaurants en bars. The Viper Room, The Sky Bar en The House of Blues behoren tot een van de vele mogelijkheden.


Hoe Los Angeles verkennen?

De metro in Los Angeles is veilig, vlot en efficiënt. Hiermee kan je populaire bezienswaardigheden zoals Universal Studios bezoeken. 

Een andere belangrijke vorm van openbaar vervoer in LA, zijn de oranje MTA-bussen. 

Om de omgeving op een vlotte manier te verkennen, kan je ook een auto huren in Los Angeles. Snelwegen verbinden het stadscentrum met de kust en Orange County.

Los Angeles Reisinformatie

Reisdocumenten: Reizigers met de Belgische nationaliteit* (baby's en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's dat officieel (volgens diplomatie.belgium.be) geldig moet zijn bij inreis en tijdens verblijf.

Connections raadt je aan hierbij gezond verstand te laten primeren en wat speling in te bouwen qua geldigheidsduur na je reis. Vaak zijn onvoorziene omstandigheden (weersfactoren, vulkanen, en dreigingen allerlei aard) de oorzaak van een verplicht terugreis op latere datum. Hou hiermee rekening. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl. Een voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.

Je bent ook verplicht een elektronische reisautorisatie of ESTA aan te schaffen. De ESTA-procedure kan uitsluitend worden ingevuld en betaald met je persoonlijke kredietkaart op esta.cbp.dhs.gov (14 USD op 20JAN2015). Je ESTA reistoelating is 2 jaar geldig. Let wel. Indien je paspoort tijdens deze twee jaar vervalt, vervalt ook je ESTA en moet  je een nieuwe reistoelating aanvragen met het nieuwe paspoortnummer. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl.

Lokale tijd: - 9 uur 

Zomertijd: In 2015 zet Los Angeles de klok in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 maart vooruit. In België gebeurt dit tijdens de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart. Dat betekent automatisch dat er tussen 8 en 29 maart slechts 8 u. tijdsverschil is in plaats van 9 u.

Wintertijd:  In 2015 wordt in België de klok in de nacht van zaterdag 24 oktober op zondag 25 oktober teruggezet. In Los Angeles worden de armen van de klok teruggedraaid tijdens de nacht van zaterdag 1 november op zondag 2 november. Dat betekent automatisch dat er tussen 25 oktober en 1 november een tijdsverschil is van 8 u. in plaats van 9 u.

Munteenheid: US Dollar. 1 US Dollar = 0.92 EUR (08/04/2015)

Klimaat: Los Angeles heeft een van de zonnigste klimaten van het land. De winter wordt gekenmerkt door 8u zon per dag, de zomer door 12 tot 14u zon. 
* info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center
** Enkel geldig bij reservatie van een intercontinentale vlucht + min. 3 hotelovernachtingen of intercontinentale vlucht + rondreis van min. 1 week of intercontinentale vlucht + min. 1 week huurwagen. Niet cumuleerbaar en zolang voorraad strekt. Info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center.
*** Enkel geldig voor overnachtingen op vrijdag, zaterdag, zondag of Belgische schoolvakanties en bij reservatie van een intercontinentale vlucht + min. 3 hotelovernachtingen of intercontinentale vlucht + rondreis van min. 1 week of intercontinentale vlucht + min. 1 week huurwagen. Niet cumuleerbaar en zolang voorraad strekt. Info en voorwaarden in je travel shop of bij onze Customer Service Center.

Travel shops

Brussels Airport

Brussels Airport

Vertrekhal ,
1930 ZaventemAlles over travel shop Brussel Airport
Bekijk alle travel shops

Waarom Connections?

 • +30 jaar ervaring en bereisde destination experts
 • Jouw reiswereld onder één dak: vluchten, hotels, excursies, huurwagens en reisverzekering
 • 30 travel shops & 4 mobile travel agents ook in jouw buurt en op de luchthaven
 • 7/7 beschikbaar voor al je vragen
 • +77.000 voordelige vluchttarieven bij +200 luchtvaartmaatschappijen