+32 (0)2 550 01 00

Bruisend Berlijn
heen & terug 2/3 nachten 23kg Privé food tour

va. €350

Berlijn is zonder twijfel een van de hipste steden van Europa. De stad leed zwaar door de vernietigingen op het einde van WO II en de kunstmatige opdeling tussen oost en west gedurende de Koude Oorlog. Ruim dertig jaar later vind je hiervan nog vele sporen terug, maar deze wereldstad is nu vooral alive and kicking. Net zoals New York is dit een stad die je kan blijven bezoeken. Het culturele aanbod musea, paleizen en historische plekken is onuitputtelijk. Niet te missen zijn alvast het Pergamonmuseum op het Museuminsel, een fietstocht langs de Muur en het uitzicht vanop de Fernsehturm. Ook op de ultieme vereiste voor een geslaagde citytrip scoort Berlijn hoog: je kan vast niet kiezen tussen de hipste koffiebars, markthallen met street food, restaurants met verfijnde keuken uit alle hoeken van de wereld en gezellige bars om je dag af te sluiten. Tijdens deze Connections citybreak kies je voor een 3-daagse minibreak van vrijdag tot zondag, of een extended lang weekend van vrijdag tot maandag voor dezelfde prijs! Je verblijft in de bruisende wijk Kreuzberg op wandelafstand van alle bezienswaardigheden. Bovendien duik je met een echte local privé de multiculturele food scène van Berlijn in, inclusief 10 proeverijen. Heerlijker dan dit wordt het niet!

Wil je graag meer info over deze reis, een andere afreisdatum of een extra uitstap ?
Laat het ons weten op 02/550 01 10 of mail naar sales@connections.be Onze reisexperten nemen binnen de 24 uur contact met je op!

Hotel | Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie ****

 

EXCURSIE | Privé food tour met local inclusief 10 proeverijen

Tijdens deze wandeling met een Berlijnse local en fijnproever bezoek je niet alleen de bekende historische én verborgen plekken van de stad, hij laat je ook genieten van authentieke lokale hapjes, variërend van hartig, zoet en drankjes. Een lokale markt, biergarten, park, multiculturele wijken en een typische Kneipe liggen op je 3u durende weg, maar als je wil personaliseer je je tour met je favoriete local. Eén ding is zeker, je zult Berlijn altijd ervaren door de ogen van een local. Van Duitse traktaties tot Turkse lekkernijen, proef het beste van Berlijn!


EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!