+32 (0)2 550 01 00

Betoverend Budapest
heen & terug 2/3 nachten 23kg kickstarter wandeltocht

va. €350

De Hongaarse hoofdstad wordt door de Donau in twee heel verschillende delen gesneden. Pest is het meest levendige met prachtige historische gebouwen zoals het Parlementsgebouw, de Sint-Stefanusbasiliek en de Grote Markthal. Je vindt er gezellige restaurants en hip streetfood, kleine fijne winkeltjes en imposante winkels van de grote namen, statige vergulde cafés en oude gebouwen die omgetoverd zijn tot bars met een retro interieur. Vergeet niet langs te gaan in koffiehuis Gerbeaud voor een Zserbó szelet met walnoten, abrikozen en donkere chocolade. Wandel over de beroemde Kettingbrug naar het rustigere en meer authentieke Buda tegen de heuvel, met het magische Budakasteel, het Vissersbastion en befaamde thermale baden zoals Gellért, Rudas en Király . De talrijke natuurlijke bronnen met heilzame mineralen waren al bekend in de Romeinse tijd. Boedapest staat bekend als een van de beste kuuroorden ter wereld met prachtige complexen. Ga voor een 3-daagse Connections minibreak (vrijdag tot zondag) of maak er een extra lang weekend van met onze extended break (vrijdag tot maandag) voor dezelfde prijs! Je verblijft in een gloednieuw hotel in Pest op wandelafstand van alle bezienswaardigheden. Bovendien word je op de eerste dag door een echte local privé doorheen de binnenstad geleid. Heerlijker dan dit wordt het niet!

Wil je graag meer info over deze reis, een andere afreisdatum of een extra uitstap ?
Laat het ons weten op 02/550 01 10 of mail naar sales@connections.be Onze reisexperten nemen binnen de 24 uur contact met je op!

Hotel | Impulso Fashion Hotel ****

 

EXCURSIE | Privé kickstarter wandeltocht met local

Tijdens deze wandeling met een local bezoek je niet alleen de bekende historische plekken van Boedapest, hij toont je ook verborgen plekken die een authentiek gevoel van de stad geven. Je local deelt historische feiten, lokale verhalen en geweldige tips en trics, zoals waar je de beste goulash eet. Wij kiezen alvast voor Gabor, een journalist die jou graag 1,5 uur lang op pad neemt voor een tour op jouw maat. Houd je van historische plekken die je op foto wil vereeuwigen, van architectuur of liever muziek? Gabor neemt je mee te voet, met openbaar vervoer of met een deelfiets! Als je wil personaliseer je deze tour door zelf je favoriete local te kiezen. Je local kan een foodie, historicus, ambachtsman of fotograaf zijn. Eén ding is zeker, je zult Boedapest altijd ervaren door de ogen van een local, die je zijn of haar versie van de stad laat zien.


EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!