+32 (0)2 550 01 00

Passioneel Porto
heen & terug 2 nachten 23kg kickstarter wandeltocht

va. €350

Lissabon is de klassieke citytrip in Portugal, maar wat dacht je van een tripje naar kleine broer Porto! De stad van de porto, een prachtig centrum en de rivier de Douro die er doorheen stroomt. Dat is in feite Porto in een notendop. De oude binnenstad en de bijhorende haven zijn een plezier om door te wandelen. Je ontdekt er prachtige kerken, zoals de Igreja do Carmo en de plaatselijke kathedraal. Het is heerlijk flaneren door de gezellige geplaveide straatjes langs stenen huizen met oranje dakpannen. Een prachtig uitzicht over de stad? Beklim de 200 treden naar de top van de Torres dos Clérigo en krijg als beloning een panoramisch uitzicht op Porto. En tijdens een citytrip Porto kun je niet om de vele wijnkelders in Vila Nova de Gaia heen waar je uiteraard uitgebreid moet proeven van de bekende porto. Tijdens deze 3-daagse Connections minibreak (vrijdag tot zondag) verblijf je in een kunstzinnig boetiekhotel. Bovendien word je op de eerste dag door een echte local privé doorheen de binnenstad geleid. Heerlijker dan dit wordt het niet!

Wil je graag meer info over deze reis, een andere afreisdatum of een extra uitstap ?
Laat het ons weten op 02/550 01 10 of mail naar sales@connections.be Onze reisexperten nemen binnen de 24 uur contact met je op!

Hotel | The Artist Porto Hotel & Bistro ****

 

EXCURSIE | Privé kickstarter wandeltocht met local

Tijdens deze citybreak ga je op stap doorheen de oude binnenstad met een local. Je kans om terug te gaan in de tijd! Je gaat met je lokale host 1,5 uur lang wandelen door de gezellige kronkelende straatjes van de oude binnenstad van Porto. Je ziet verborgen juweeltjes en middeleeuwse kerken, paleizen en pleinen. Wij kiezen alvast voor Angelo, een echte foodie en amateur-urbanist die staat te popelen je zijn stad te tonen. Als je wil, personaliseer je deze tour door je favoriete local zelf te kiezen. Je local kan een foodie, historicus, ambachtsman of fotograaf zijn. Eén ding is zeker, je zult Porto altijd ervaren door de ogen van een local, die je zijn of haar versie van de stad laat zien.


EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!