+32 (0)2 550 01 00

Romantisch Praag
heen & terug 2 nachten 23kg kickstarter wandeltocht

va. €350

Praag is een van de populairste hoofdsteden van Europa. Niet verwonderlijk als je weet dat het historische centrum sinds 1992 op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. De Gouden Stad biedt een waaier aan bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Astronomische klok, wandel over de fameuze Karelsbrug of ontdek de indrukwekkende collectie van het Nationaal Museum. Ook de opvallende architectuur van 'Het Dansende Huis' is zeker een ommetje waard. Laat je tijdens je citytrip naar Praag betoveren door de smalle steegjes, de sfeervolle pleintjes en de vele bruggen over de romantische Moldau-rivier. Tijdens deze 3-daagse Connections minibreak (vrijdag tot zondag) verblijf je als een koning in een modern designhotel. Bovendien word je op de eerste dag door een echte local privé doorheen de binnenstad geleid. Heerlijker dan dit wordt het niet!

Wil je graag meer info over deze reis, een andere afreisdatum of een extra uitstap ?
Laat het ons weten op 02/550 01 10 of mail naar sales@connections.be Onze reisexperten nemen binnen de 24 uur contact met je op!

Hotel | Vienna House Andels ****

 

EXCURSIE | Privé kickstarter wandeltocht met local

Tijdens deze citybreak ga je op stap doorheen de oude binnenstad met een Praagse local. Je kans om terug te gaan in de tijd! Je gaat met je lokale host 1,5 uur lang wandelen door de gezellige kronkelende straatjes van de oude binnenstad van Praag. Je ziet verborgen juweeltjes en middeleeuwse kerken, paleizen en pleinen. Wij kiezen alvast voor Tomáš, een enthousiaste jonge DJ in spe die staat te popelen je zijn stad te tonen. Als je wil, personaliseer je deze tour door je favoriete local zelf te kiezen. Je local kan een foodie, historicus, ambachtsman of fotograaf zijn. Eén ding is zeker, je zult Praag altijd ervaren door de ogen van een local die je zijn of haar versie van de stad laat zien.


EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!