+32 (0)2 550 01 00

Viva Valencia!
heen & terug 2/3 nachten 23kg kickstarter wandeltocht

va. €350

Wanneer je door Valencia wandelt of fietst, waan je je in een groot museum. Deze Spaanse stad staat namelijk vol futuristische gebouwen, architecturale pareltjes en heeft ook een levendig en authentiek centrum. Een stad die zichzelf heruitgevonden heeft, maar die toch altijd wat in de schaduw van Barcelona en Madrid staat. Nochtans hoeft Valencia daar echt niet voor onder te doen en dat zal iedereen die deze stad ooit heeft bezocht volmondig beamen. Bewonder de gotische kathedraal, de moderne gebouwen van de Stad van Kunst en Wetenschap en het Valenciaans modernisme in de Mercado de Colón. Deze zonnige parel heeft de bezoeker heel wat meer te bieden dan paella, hoewel die hier om duimen en vingers bij af te likken is. Ga voor een 3-daagse Connections minibreak (vrijdag tot zondag), of (enkel in het voor- en najaar) voor een extended break (vrijdag tot maandag) aan dezelfde prijs! Je verblijft in een karaktervol designerhotel. Bovendien word je op de eerste dag door een echte local privé doorheen de binnenstad geleid. Heerlijker dan dit wordt het niet!

Wil je graag meer info over deze reis, een andere afreisdatum of een extra uitstap ?
Laat het ons weten op 02/550 01 10 of mail naar sales@connections.be Onze reisexperten nemen binnen de 24 uur contact met je op!

Hotel | Silken Puerta Valencia ****

 

EXCURSIE | Privé kickstarter wandeltocht met local

Tijdens deze citybreak ga je op stap doorheen de oude binnenstad met een Valenciaanse local. Je kans om terug te gaan in de tijd! Je gaat met je lokale host 1,5 uur lang wandelen door de souk-achtige kronkelende straatjes van de oude binnenstad van Valencia. Je ziet verborgen juweeltjes, middeleeuwse kerken, paleizen en pleinen uit Moorse tijden. WIj kiezen alvast voor Jorge, een passionele verhalenverteller die staat te popelen je zijn stad te tonen. Als je wil personaliseer je deze tour door je favoriete local zelf te kiezen. Je local kan een foodie, historicus, ambachtsman of fotograaf zijn. Eén ding is zeker, je zult Valencia altijd ervaren door de ogen van een local, die je zijn of haar versie van de stad laat zien.


EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!