+32 (0)2 550 01 00

NEW YORK SUMMER BREAK
Heen & terug 5 nachten BENY walk Transfers

va. €1199

Zomer in New York? Dat is genieten van hartverwarmende zonnestralen in Central Park, een kleurtje pakken op een hip dakterras met een Metropolitan in de hand én heel veel activiteiten. In de zomer schakelt de Big Apple nog een versnelling hoger. Wil jij NY verkennen inclusief zonnefilter, dan zijn wij er voor jou. Wij zorgen voor de rechtstreekse vluchten met Brussels Airlines en boeken je 5 overnachtingen in een van de favoriete hotels van Connections: het klassieke Belvedere in Midtown of het hippe 50 Bowery in Downtown. De transfer naar je hotel bij aankomst? Geregeld! Als extraatje sturen we je nog met de gidsen van BENY op pad, om tijdens een ‘Become a New Yorker’ wandeling, heel wat inside info over NY mee te krijgen. Geloof ons, de stralende zon is niet de enige reden dat jij het er warm van krijgt! Heel wat zomerse vibes, tegen een messcherp prijskaartje!

Hotels waaruit je kan kiezen

 

 EXCURSIES

Halve dag fietshuur
Wat is er leuker dan in alle vrijheid op 2 wielen door de stad te fietsen? Boek deze break tijdens onze Book & Enjoy campagne en wij zorgen voor een halve dag gratis fietsen voor het hele gezelschap! Doorkruis de charmante wijken SoHo en Little China, glij langs Fifth Avenue of maak een onvergetelijke tocht door Central Park ... met de fiets door Manhattan zal je niet snel vergeten.

Become a New Yorker wandeling
Come as a Traveller, go as a New Yorker brengt je langs de belangrijkste hotspots in hartje Manhattan, ideaal voor een eerste kennismaking (wo + za). From Shopster to Mobster toont je verborgen schatten van Soho en China Town (do). De From Hipster to Yuppie tour brengt je van Williamsburg, de meest trendy wijk van Brooklyn, tot het financiële mierennest Wall Street (di + vr). From Old Warehouses to New Penthouses brengt je van Meatpacking district via the High Line tot het gloednieuwe Hudson Yards (ma). Kan je niet kiezen? Boek een extra wandeling! € 50, kind (2-16) € 25.


 

Wat is inbegrepen?

Package met Belvedere

BOEK NU
Package met 50 Bowery

BOEK NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!