+32 (0)70 23 33 13

Chicago hoeft New York of San Francisco helemaal niet te benijden. Ontdek deze zomer de stad die prat gaat op de creatie van de allereerste wolkenkrabber ooit. Je zal snel merken dat naast haar unieke architectuur Chicago ook heel wat andere troeven te bieden heeft. Na de inbegrepen wandeling met onze Belgische gids Leentje zal de stad geen geheimen voor je hebben. Vanop de top van de Willis Tower zie je de prachtige skyline en het gigantische Lake Michigan en om je verblijf ook nog een sportief kantje te geven trek je er een halve dag met de fiets op uit, onder begeleiding van gids Leentje natuurlijk. Proef zeker de Deep Dish Pizza, maak een selfie voor de Anish Kapoor Cloud Gate en pak je zwemgerief, er zijn stranden midden in het stadscentrum!


Hotel

Hyatt Regency Chicago ****

The Hyatt Regency Chicago is een prachtig 4 * hotel gevestigd kort bij The Loop. Je verblijft er in een Regency Club View room. Je hebt er een geweldig zicht over de stad, de rivier of Lake Michigan. Met de inbegrepen toegang tot de Regency Club heb je toegang tot een exclusieve lounge, waar je geniet van je continentale ontbijt. Versnaperingen en drankjes zijn ook de hele dag inbegrepen, terwijl ‘s avonds aperitiefhapjes beschikbaar zijn. En dit steeds met een verbluffend zicht over the Magnificent Mile.

 


Excursies

Op stap in Chicago met een Belg

Wie enkel de platgetreden paden wil bewandelen, gaat best niét met Leentje op stap. Wil je binnengluren in de nachtclub waar de housemuziek ontstond of tot rust komen onder de grootste glas-in-lood koepel ter wereld? Een gratis 'ritje' maken in één van de mooiste liften van de VS? Een schat aan jazz- en blues elpees ontdekken? Je honger stillen met de beste hot dog of pizza van de Windy City? Of rondlopen in decors uit ER, Chicago Fire, Batman, SpiderMan of The Blues Brothers? In al die gevallen is Leentje wél jouw ideale gids. Connections – your ticket to becoming a Chi-Towner in one day!


Skyline by Bike

In deze fietstour zie je onder meer Lake Michigan, Navy Pier, Buckingham Fountain, Museum Campus, Shedd Aquarium, Field Museum, Adler Planetarium, River Walk, Centennial Fountain, Chicago River, Marina City, en nog veel meer


   

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13, maak een afspraak met een mobile travel agent of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:  *Algemene voorwaarden: Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.

va. 1047*p.p.

Inbegrepen:

Vluchten Brussel - Chicago (h/t)

5 nachten hotel met ontbijt

Halve dag begeleide wandeling met Belgische gids

Halve dag begeleide skyline fietstocht met Belgische gids

23kg bagage

Transfers h/t luchthaven - hotelWaarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
33 Travel Shops
33 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!