+32 (0)2 550 01 00

CHRISTMAS & NEW YEAR IN NYC
heen & terug 4 tot 6 nachten 23kg Edge Observation

va. € 799

New York heeft het zwaar te verduren gehad, maar staat sterker dan ooit! Dat merk je snel wanneer je schaatst bij het Rockefeller Center of door de magisch verlichte straten van deze opnieuw zinderende metropool struint. Buitenactiviteiten genoeg, ook in de winter. New Yorkers beschikken over heel wat veerkracht en krijg je niet klein! Ook de komende kerstperiode geniet je er van de kerstatmosfeer, ga je op een respectabele afstand van elkaar voor 'The Ball Drop' op Times Square en keer je ongetwijfeld met mooie herinneringen en straffe verhalen terug. New York laat deze winter zijn charmes opnieuw op je los, wees daar maar zeker van!

Wil je graag meer info over deze reis, een andere afreisdatum of een extra uitstap ?
Laat het ons weten op 02/550 01 10 of mail naar sales@connections.be Onze reisexperten nemen binnen de 24 uur contact met je op!

50 Bowery **** | va. € 799

 

Vlieg met Brussels Airlines:

Vlieg met Delta / KLM:

Belvedere ***+ | va. € 829

 

Vlieg met Brussels Airlines:

Vlieg met Delta / KLM:

EXCURSIE | Edge Observation Deck

Dit ligt op de 100ste verdieping en 335 meter hoogte, en beloont je met een 360° uitzicht door hellende glazen panelen. De ultieme uitdaging voor wie geen hoogtevrees heeft: stap op het hoogste openlucht uitkijkplatform van het westelijk halfrond met glazen bodem! Een ticket met vaste datum en uur is inbegrepen in je pakket. Voor een ticket met vaste dag maar flexibel tijdstip betaal je € 23 extra.


 

EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?