+32 (0)70 23 33 13

Een fantastisch NAJAAR in NEW YORK!
heen & terug 4 nachten 23kg Edge Observation

va. €699

Genoeg naar de 4 muren zitten staren? Wil jij dit najaar je tanden in The Big Apple zetten? Terecht!
Profiteer van de lange weekends dit najaar en trek naar New York, daar valt immers altijd wat te beleven. Dompel je onder in Halloween, spendeer je opgepotte geld tijdens Black Friday of maak het lekker gezellig met Thanksgiving. In New York weten ze wat een feestje vieren is en deze bruisende metropool staat er weer helemaal. Ontdek onze aantrekkelijk geprijsde packages, logeer in alle comfort en voel de adrenaline weer door je lichaam stromen. Jij proeft dit najaar weer van de wereld en wees gerust: New York smaakt elke keer weer naar meer!

Wil je graag meer info over deze reis, een andere afreisdatum of een extra uitstap ?
Laat het ons weten op 02/550 01 10 of mail naar sales@connections.be Onze reisexperten nemen binnen de 24 uur contact met je op!

Hotel | 50 Bowery ****

 

EXCURSIE | Edge Observation Deck

Dit ligt op de 100ste verdieping en 335 meter hoogte, en beloont je met een 360° uitzicht door hellende glazen panelen. De ultieme uitdaging voor wie geen hoogtevrees heeft: stap op het hoogste openlucht uitkijkplatform van het westelijk halfrond met glazen bodem! Een ticket met vaste datum en uur is inbegrepen in je pakket. Voor een ticket met vaste dag maar flexibel tijdstip betaal je € 23 extra.


 

EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?