+32 (0)70 23 33 13

Wil jij de Verenigde Staten verkennen in een rustigere periode? Dan hebben we wel heel bijzondere voorwaarden voor vertrekkers in februari en maart. Met aangename temperaturen tussen de 20°C en de 25°C, is het ontspannen rijden en verken je alle hoogtepunten van Florida of de Westkust in alle rust.
Cruisen over Ocean Drive, het bruisende Key West doorkruisen of misschien wel een bezoekje aan het Kennedy Space Center? Het kan al vanaf € 399. Ben je meer te vinden voor de Westkust met steden als Los Angeles, Las Vegas en San Francisco? Of ben je gek van canyons en valleien? Dan verken je deze regio al vanaf amper €499.
De comfortabele vlucht met KLM, Air France of Delta Airlines, luchthaventaksen, 23 kg ruimbagage en 1 week een Avis huurwagen (incl. verzekering en ongelimiteerd aantal kilometers) zijn inbegrepen. Knotsgek!

​​​​​​​

PS. Een weekje langer een wagen huren? Dat kan al vanaf € 75 pp. Of misschien kies je wel voor de upgrade naar een rasechte Ford Mustang voor € 75 pp extra.Los Angeles | va. €499

 


Miami | va. €399

 

  

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13, maak een afspraak met een mobile travel agent of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:  Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.
** onder voorbehoud van beschikbaarheid in de promoklasse
***1 persoon: Type A, 2 personen: Type B; 3 personen: Type E, 4 personen: Type F
Voorwaarden huurwagen: Onbeperkt aantal km; CDW-verzekering die de schade dekt bij ongeval, zonder eigen risico; TP-verzekering, in geval van diefstal van huurwagen, zonder eigen risico; ALI-verzekering, de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering ten bedrage van 1 miljoen $; taksen (lokale, speciale en eventuele luchthaventaksen)
Va prijs geldig voor een vertrek en retour op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Vertrek en retour op vrijdag, zaterdag en zondag mogelijk mits supplement van € 50 per persoon.

EXCLUSIEF BIJ CONNECTIONS

v.a. 399*p.p.

Inclusief:

Internationale vluchten**

Luchthaventaksen

23kg bagage p.p.

1 of 2 weken huurwagen Avis - standaard contract***

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
33 Travel Shops
33 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!