+32 (0)70 23 33 13

Geef toe, wat is er leuker dan een epische roadtrip. Kilometers vreten, van het landschap genieten, ontelbare experiences beleven én contact maken met de locals. Grijp je sleutels en cruise door de regio die je hart steelt in Zuid-Afrika. Onze selfdrives wijzen je de weg. De vanafprijs bevat je vlucht met Ethiopian Airlines vanuit Brussel en een huurwagen categorie C in Premium formule voor twee weken. Liever een ander type voertuig of je verblijf verlengen? Perfect mogelijk! Vraag gerust meer info in je travel shop, onze Customer Service Center of aan je Mobile Travel Agent.

 - One way fee Johannesburg – Kaapstad 920zar (+/- €60)
- Va prijs geldig van 01/05 tot 09/06/19 voor een vertrek en retour op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Vertrek en retour op vrijdag, zaterdag en zondag mogelijk mits supplement van € 32 per persoon. Tussen 10/06 en 24/06 (laatste retour) supplement van € 33 per persoon (geen weekend supplement)

  

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13, maak een afspraak met een mobile travel agent of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:  Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.
** onder voorbehoud van beschikbaarheid in de promoklasse
***Onbeperkt aantal kilometers; tweede bestuurder; CDW-verzekering die de schade dekt bij ongeval, zonder eigen risico; TLW-verzekering, in geval van diefstal van de huurwagen zonder eigen risico; PAI-verzekering, dekt de medische kosten in geval van een auto-ongeval, zonder eigen risico; Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering; lokale toeristenbelasting en btw (14%); dossierkosten in geval van diefstal of ongeval; schade aan banden, schade en herstelling.

EXCLUSIEF BIJ CONNECTIONS

v.a. 649*p.p.

Inclusief:

Vluchten met Ethiopian Airlines**

Luchthaventaksen

23kg bagage p.p.

• 2 weken huurwagen Avis categorie C – Premium formule***Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
33 Travel Shops
33 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!