+32 (0)70 23 33 13

HERFSTVAKANTIE IN NEW YORK
heen & terug 5 nachten 23kg Edge Observation

va. €759

Een heerlijke herfst in New York
Snak jij ook naar een herfstvakantie buitenshuis? Heerlijk genieten met zijn tweetjes of samen met de kids eindelijk nog eens van de wereld proeven? Trek naar New York. Onze scherp geprijsde deal brengt je grote plas over waar je je 7 dagen lang, samen met het gezin, van de ene belevenis in de andere stort. Musea, Central Park, shopping malls en meer: jullie komen ogen en oren te kort. Een vlucht vanuit Brussel en een super comfortabel hotel, zorgen dag na dag voor een uitgeslapen gevoel. Zo kunnen jullie lekker lang doorgaan en alles uit deze verbluffende citytrip New York halen!

Wil je graag meer info over deze reis, een andere afreisdatum of een extra uitstap ?
Laat het ons weten op 02/550 01 10 of mail naar sales@connections.be Onze reisexperten nemen binnen de 24 uur contact met je op!

50 Bowery **** | va. €759

 

Belvedere ***+ | va. €769

 

EXCURSIE | Edge Observation Deck

Dit ligt op de 100ste verdieping en 335 meter hoogte, en beloont je met een 360° uitzicht door hellende glazen panelen. De ultieme uitdaging voor wie geen hoogtevrees heeft: stap op het hoogste openlucht uitkijkplatform van het westelijk halfrond met glazen bodem! Een ticket met vaste datum en uur is inbegrepen in je pakket. Voor een ticket met vaste dag maar flexibel tijdstip betaal je € 23 extra.


 

EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?