+32 (0)70 23 33 13

Casino's, goud, rijkdom en klaterende fonteinen. Dat is Las Vegas. Maar Vegas is veel meer. Verlaat The Strip, duik de woestijn in en/of onderneem een helikoptervlucht boven de woestijn. Waag een gokje en geniet elke seconde van deze fenomenale stad waar er continu wat te beleven valt.

Hotel

Harrah's ****

Midden op de legendarische strip van Las Vegas ligt het bekende hotel Harrah’s. De buren van dit gezellige hotel zijn de iconische Caesars Palace en de indrukwekkende Venetian Hotel. Dankzij deze toplocatie zal je voor deze citybreak naar Las Vegas alle hoogtepunten binnen wandelafstand kunnen bereiken. Je verblijft in een Mardi Gras kamer die knus is uitgerust en voorzien van een flatscreen tv, queensize bed en een mooie, marmere badkamer met bad en douche. In het hotel heb je niet minder dan 6 restaurants waar je terecht kan, maar met zulk een centrale locatie gaan wij ervan uit dat je elke keer op stap zal gaan. Als je even aan wat rust toe bent, kan je relaxen aan de rand van het mooie zwembad of je laten verwennen in de spa van het hotel.

 

Excursies

Champagne nachttour van Las Vegas

Voor je Vegas experience ten volle te ervaren, zit er een nachttour in de citybreak; een momentum door Connections aangeboden. Afspraak aan je hotel; wat volgtis een boeiende rit langs alle tophoogtepunten. Natuurlijk is een fotostop aan het bekende “Welcome to Las Vegas sign” voorzien, bekijk je de Mirage Volcano show en beleef je de Fremont Street experience. De Las Vegas strip is gewoon onvergetelijk, en om het helemaal af te maken toost je daarop met een glas lekkere schuimwijn. Cheers!  

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13 of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:  Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.

àpd. 699*p.p.

Vertrekdatum:

11 Februari 2019: va. € 699 p.p.

24 Februari 2019: va. € 699 p.p.

10 Maart 2019: va. € 715 p.p.

24 Maart 2019: va. € 779 p.p.


Inbegrepen:

Vlucht Amsterdam - Las Vegas (h/t)

4 nachten hotel

Verplichte Resort fee

Avondexcursie “Champagne night tour of Las Vegas"