+32 (0)70 23 33 13

Wil jij NU naar New York? Wel, dat kan perfect en dat ook nog eens aan een geweldig tarief. Wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf in The Big Apple, waarbij je logeert in een trendy hotel en een toegangsticket tot de Empire State Building inbegrepen is. Reken maar dan NY aan jouw voeten ligt!


 

Hotel

Pod Times Square ***

Pod Times Square is een microhotel op Broadway en vlak bij Times Square. En toch, op je kamer met geluidsdichte ramen en verduisterende gordijnen vergeet je snel dat je slechts enkele passen van de actie verwijderd bent. Zoals erwtjes in een peul (een ‘pod’) wordt er in de 665 kamers op ruimte bespaard, maar niet op comfort. Je slaapt in een kraaknette kamer met een queen bed (13 m²), leuk en functioneel ingericht met voldoende usb-poorten om al je gadgets op te laden. Zelf kan je zingen onder een lekkere regendouche in je badkamer met glazen wanden. WiFi is gratis in je kamer en in de lobby. Je vindt hier geen dure decoratie of snufjes die je toch niet gebruikt, maar een vlijmscherpe prijs. Want zeg nu zelf, in The City zijn er zoveel spannende manieren om je extra dollars te spenderen!

 

Excursie

Empire State Building

De Empire State Building spreekt tot de verbeelding – denk maar aan Meg Ryan en Tom Hanks die elkaar hier ontmoetten in Sleepless in Seattle – en biedt fantastische uitzichten. Vanaf de Observatory op de 86ste verdieping sta je op 320 meter hoogte en heb je 360° uitzicht over New York City. Het wordt allemaal nog indrukwekkender als je weet dat deze wolkenkrabber op 410 dagen werd opgetrokken, tussen 1930 en 1931!  

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13, maak een afspraak met een mobile travel agent of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:  Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.

va. 499*p.p.


Inbegrepen:

Rechtstreekse vlucht Brussel - New York (h/t)

3 overnachtingen

23kg bagage

Toegang voor Empire State Building