+32 (0)70 23 33 13

Black Friday, de dag na Thanksgiving, is het startsein voor de allergekste kerstkoopjesperiode in New York. Klanten worden gelokt met geschenken, super deals en extralange openingsuren. Wil jij dit jaar opdagen met heel wat originele geschenken tijdens je kerstfeest of wil je gewoon New York City beleven aan een even knotsgekke prijs? Eind november nog niet in kerstshoppingmodus? Ook half december hebben we een shopping trip voorzien aan een waanzinnige prijs voor deze piekperiode!


Hotels

Hampton Inn *** | va. €699

Je uitvalsbasis is Hampton Inn Downtown Brooklyn ***, aan de voet van de Manhattan Bridge. De metro (op 600 m) brengt je in een paar stops naar Downtown Manhattan. In de ruime en gezellige lobby van het hotel kan je na een drukke dag relaxen met een drankje en een snack. Je kan er de hele dag genieten van gratis koffie en thee. Elke ochtend wordt een gratis warm ontbijt geserveerd in de lobby, zelfs de versgebakken wafels ontbreken niet. Als je na een dag New York ontdekken nog even aan je conditie wil werken dan kan dat de klok rond in de fitness. Je logeert in een standaard kamer (21 m²) met 1 king of 2 double bedden.

 


Excursie

Woodbury Common Premium Outlets

Ben je een echte shopaholic? Op een uurtje rijden van Manhattan kan je je hartje ophalen. Woodbury Common is opgevat als een dorp met winkeltjes, restaurants en wandelpaden in openlucht, met meer dan 220 designer winkels met kortingen van 25 tot 65%. In je h/t busticket zit een VIP Coupon boekje voor extra kortingen inbegrepen. Inbegrepen in je shopping weekend!  

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13, maak een afspraak met een mobile travel agent of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:  *Algemene voorwaarden: Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.

va. 699*p.p.


Inbegrepen:

Rechtstreekse vlucht Brussel - New York (h/t)

4 overnachtingen

Busticket naar Woodbury Common Premium Outlets

23kg ruimbagage