+32 (0)70 23 33 13

Krokusvakantie… time for a break! En waarom niet over de plas naar New York? Deze snelle, fascinerende metropolis heeft een groot hart voor jouw oogappels. Een familiefoto aan de Statue of Liberty, een groepsknuffel op de tegel uit Sleepless in Seattle bovenop Empire State Building, een hotdog eten aan een New York kraampje, een spetterende Broadway musical...Dus laat hen niet 'home alone', maar geniet samen van een zalig weekje lang NYC.


Hotel

Belvedere *** | va. €739

Belvedere is een schitterend familiehotel met een toplocatie op West 48th Street, in het hart van de theaterbuurt en op wandelafstand van Times Square. Je beste keuze voor een eerste bezoek aan New York. Connections is hier al drie decennia thuis en het hoeft niet te verbazen dat ook veel gasten hier zonder aarzelen opnieuw gaan logeren. De ruime kamers zijn klassiek ingericht in warme tinten en bieden een onberispelijk comfort. Elke kamer heeft een koelkast en microgolf. Onze tip: ga voor een luxueuzere Executive kamer met individuele airco en luxe badproducten. Een Superior kamer is recent heringericht in lichte kleuren. Extra troeven: gratis WiFi en dagelijks wijnuurtje (16u-17u).

 

Hampton Inn *** | va. €699

Je uitvalsbasis is Hampton Inn Downtown Brooklyn ***, aan de voet van de Manhattan Bridge. De metro (op 600 m) brengt je in een paar stops naar Downtown Manhattan. In de ruime en gezellige lobby van het hotel kan je na een drukke dag relaxen met een drankje en een snack. Je kan er de hele dag genieten van gratis koffie en thee. Elke ochtend wordt een gratis warm ontbijt geserveerd in de lobby, zelfs de versgebakken wafels ontbreken niet. Als je na een dag New York ontdekken nog even aan je conditie wil werken dan kan dat de klok rond in de fitness. Je logeert in een standaard kamer (21 m²) met 1 king of 2 double bedden.

 


Excursie

Come as a Traveller, go as a New Yorker

Samen met Patrick van Rosendaal en het BE NY team organiseert Connections dagelijks stadswandelingen in New York. Patrick is een Belgische New Yorker, trendwatcher en enthousiaste gids die zijn passie voor New York graag met je deelt. Wij trakteren je op een onvergetelijke wandeling door Manhattan of Brooklyn! Come as a Traveller, go as a New Yorker brengt je langs de belangrijkste hotspots in hartje Manhattan, ideaal voor een eerste kennismaking (wo + za).
Wil je nog andere wijken verkennen met een Belgische gids? Boek een extra tour! From Shopster to Mobster toont je verborgen schatten van Soho en China Town (do). De From Hipster to Yuppie tour brengt je van Williamsburg, de meest trendy wijk van Brooklyn, tot het financiële mierennest Wall Street (di + vr). € 50, kind (2-16) € 25.  

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13, maak een afspraak met een mobile travel agent of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:  *Algemene voorwaarden: Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.

va. 699*p.p.

Inbegrepen:

Rechtstreekse vlucht Brussel - New York (h/t)

5 overnachtingen met ontbijt

Wandeling met BE NY

23kg ruimbagage