+32 (0)70 23 33 13

Flash Deal With the kids

va 975
  Wat is inbegrepen?
 • Rechtstreekse vlucht
 • 5 overnachtingen in Belvedere*** Executive Superior kamer
 • Hop on Hop off ferry
 • Wandeling BENY
 • Rechtstreekse vlucht
 • 5 overnachtingen in Belvedere*** Executive Superior kamer
 • Hop on Hop off ferry
 • Wandeling BENY

PAASVAKANTIE MET DE KIDS IN NEW YORK

Er zijn ontelbare goede redenen om samen met de kids New York te bezoeken als first timer of repeater, in elk seizoen van het jaar. En toch lijkt de lente steeds dat tikkeltje vrolijker. De dagen lengen, de temperaturen zijn vaak goed, zondermeer, Central Park barst van uitbundige kleuren en heel wat activiteiten starten opnieuw op. De inbegrepen Hop on Hop Off boottocht mag nu zonder sjaal en muts en je hotel is getest en goedgekeurd. Ook je vlucht en uitstap met Belg in New York is ingepland. Heb je het fantastisch tarief al gezien? Voor amper de prijs van de vlucht alleen verblijf je 5 nachten in Manhattan (en één nacht aan boord). 7 dagen lang samen genieten dus. Dat is pas kwali-tijd!

Met de kids naar New York is een waar feest. Een rit in een New York taxi, een selfie bovenop Empire State, een gekke bekken foto bij The Naked Cowboy op Times Square of graffiti in the Bronx? New York barst van de boeiende belevingen die zowel kleintjes als tieners bekoren. Een Broadway show, een fietstocht over de Brooklyn Bridge, een roeipartijtje op The Lake van Central Park, een avondrit aan boord van de Hop On Hop off langs de fonkelende billboards. Leuke musea, prettiggestoorde buurten, magische plekjes en heerlijke eetadresjes. Neem een lege valies mee en shop er voor de hele familie! Alles is aan boord om van deze vlucht een onvergetelijke trip te maken. En wie het echt onsterfelijk wil maken, stapt aan boord van een helikopter voor een aantal minuten pure adrenaline.

Wat ontbreekt? Jullie afreis, beleving, foto's en reacties bij terugkeer. Wij kijken er vast even hard naar uit als jullie! 


Belvedere

tripadvisor
full full full full half

Belvedere is een schitterend hotel met toplocatie op West 48th Street, in het hart van de theaterbuurt en op wandelafstand van Times Square. Terecht al meer dan 20 jaar de lieveling van Connections en haar klanten! Het hotel werd gebouwd in de jaren ’20 in Art Decostijl.

De 345 ruime, stijlvolle kamers zijn elegant ingericht in aardetinten en bieden een onberispelijk comfort. Standard, Executive en Executive Superior kamers bieden digitale tv en een handige kitchenette met koelkast, microgolfoven en koffiezet. Toch zijn Executive en Executive Superior kamers iets luxueuzer en ingericht met LCD flatscreen, individuele airco en gratis WiFi internettoegang voor dat tikkeltje meer per kamer per nacht. Executive Superior kamers onderscheiden zich van de Executive door een bijzondere dienst: de 'mobiele concierge' service, wat zoveel betekent als een directe link via tablet met de bellman of receptie. 

Er heerst een hartelijke sfeer. Het Belvedere hotel beschikt over een ontbijtcafé met continentaal of Amerikaans ontbijtbuffet. Je verblijf hier zal beslist in de smaak vallen!

 • Klassieker in ons aanbod
 • Toplocatie!
 • Executive kamers aan kleine toeslag

Come as a Traveler Go as a New Yorker

BENY Come as a Traveler, Go as a New Yorker

First Time New York 

Net voor de eerste keer geland in de mooiste stad ter wereld? Dan zit deze tour je als gegoten. De gids leidt je langs de belangrijkste hotspots in het hartje van Manhattan. Plaats van afspraak is Times Square. Hier laat je je overweldigen door flitsende reclamepanelen. Je ontdekt ook het drukste kruispunt van New York... diep onder de grond, waar elk jaar bijna zestig miljoen metroreizigers passeren. Bryant Park, New York’s meest charmante parkje, ligt hier vlakbij, net als de imposante bibliotheek (een van de favoriete plekjes van Carrie uit Sex & The City).

Richt je blik omhoog naar de Empire State Building, de Chrysler Building, het mooie UN-gebouw... En ontdek met een handig trucje hoe je je voortaan kan oriënteren in de stad. De tour eindigt in Grand Central Station, waar de gids je laat kennismaken met een aantal betoverende hoekjes en meeslepende anekdotes.

Hop on Hop off ferry

Hop on Hop off ferry

Tijdens de Skyline cruise of de Twilight cruise vertrek je aan Pier 78 aan de Hudson en maakt een grote lus langs Statue of Liberty, langs de bruggen over de East River tot de Chrysler Building en terug.

Verzekeringen

Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden.

Reizen op maat

Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo.
Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit. Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijke offerte met een dag-per-dag programma. Neem contact op met onze destination experts.

Wil je in groep verblijven met je familie, vrienden of collega's? Dat is mogelijk! Vertrouw de organisatie van je groepsreis (minimaal 10 personen) toe aan de Connections Groepsdienst. Dat kan telefonisch op +32 (0)2 550 01 65 of door een mailtje naar groups@connections.be. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Reisdocumenten

 • Reizigers met de Belgische nationaliteit* (baby's en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's. volgens diplomatie.belgium.be geldig bij inreis en tijdens verblijf, (Connections raadt je aan hierbij gezond verstand te laten primeren en wat speling in te bouwen na je reis. Vaak zijn onvoorziene omstandigheden de reden van een verplicht latere terugreis. Hou hiermee rekening). Een kredietkaart is verplicht bij het inchecken in de hotels en ook bij het huren van een wagen. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl. Een voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
 • Je bent ook verplicht een elektronische reisautorisatie of ESTA aan te schaffen. De ESTA-procedure kan uitsluitend worden ingevuld en betaald met je persoonlijke kredietkaart op https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ (14 USD op 20JAN2015). Je ESTA reistoelating is 2 jaar geldig. Let wel. Indien je paspoort tijdens deze twee jaar vervalt, vervalt ook je ESTA en moet  je een nieuwe reistoelating aanvragen met het nieuwe paspoortnummer. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-to-date reisadviezen op diplomatie.be/nl.
 • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade of consulaat voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten. Ook zij zijn verplicht een elektronische reisautorisatie of ESTA aan te schaffen. De ESTA-procedure kan uitsluitend worden ingevuld en betaald met een kredietkaart-op-naam op esta.cbp.dhs.gov (14 USD op 20JAN2015).

Gezondheid

Geen verplichte inentingen. De meest volledige en up-to-date informatie vind je op www.itg.be.
Medische kosten kunnen hoog oplopen in de Verenigde Staten. Neem daarom een goede reisbijstandsverzekering. De Protections All-In Premier verzekering werd speciaal ontwikkeld voor reizen naar de USA en is voldoende dekkend.

Tijdzone

De Verenigde Staten zijn opgedeeld in vier tijdszones:

 • Eastern (- 6 u.)
 • Central (- 7 u. )
 • Mountain (- 8 u.)
 • Pacific (- 9 u.)

Zomeruur: In 2017 zetten de Verenigde Staten het uurwerk 1 uur vooruit op zondag 12 maart om 2 uur 's morgens. In België gebeurt dit tijdens de nacht van 25 - 26 maart. Dit houdt in dat er tijdens de periode van 12 tot 26 maart 2017 het tijdsverschil één uur minder bedraagt dan hierboven aangegeven.

 Winteruur: In 2017 zet België het uurwerk 1 uur achteruit tijdens de nacht van 28 - 29 oktober. In de Verenigde Staten gebeurt dit tijdens de nacht van 4 - 5 november. Dit houdt in dat er tijdens de week van 29 oktober tot 5 november 2017 het tijdsverschil één uur minder bedraagt dan hierboven aangegeven.

Valuta

Munteenheid

US Dollar (USD), 1 USD = 0,88 EUR (01/07/2017)

Betalingswijze

De handigste manier van betalen is met de kredietkaart. Een kredietkaart is verplicht bij het inchecken in de hotels en ook bij het huren van een wagen. Informeer tijdig, want vanaf 15 januari 2014 staan Visa en Masterkaarten (en mogelijk ook andere types van kredietkaarten) op niet-voor-gebruik-in-de-V.S., bij Amerikaanse verhuurbedrijven en tijdens cruises onder Amerikaanse vlag. Je moet dan voor gebruik van je kredietkaart een voorafgaandelijke openstelling van de kaart aanvragen. Dit kan voor afreis (in je bankkantoor of op het nummer vermeld op de achterzijde van je kredietkaart of via een special formulier beschikbaar bij PC-banking) maar ook na aankomst in de V.S. (door een geldopname aan een ATM. Hiervoor betaal je transactiekosten). Hetzelfde geldt voor de Maestro-functie van je bankkaart.

Klimaat

Gemiddelde temperaturen (in °C):
Bestemming J F M A M J J A S O N D
San Francisco 13 16 16 17 18 19 19 19 21 21 18 14
Las Vegas 14 17 21 26 31 37 40 39 34 27 19 14
New York  3  5 10 16 22 26 29 28 24 18 12  6
Miami 24 25 26 28 30 31 32 32 31 29 27 25
Chicago -1  2  8 15 22 27 29 28 24 17 9  2
Washington DC  6  8 13 19 24 29 31 30 26 20 14  8

Informatie

Info & voorwaarden

De vermelde prijzen gelden per persoon, exclusief dossierkosten (€ 12 pp) en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. De prijzen in een 3-pers. kamer zijn op basis van 2 volwassenen en 1 kind (2-15), de prijzen in een 4-pers. kamer op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen (2-15). Prijzen voor 3 of 4 volwassenen in 1 kamer of voor kinderen jonger dan 2 jaar op aanvraag.

Waarom Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
Gratis annulatie
Gratis annulatie tot 19u op de dag van reservatie.
32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt