+32 (0)70 23 33 13

Lente in New York: de dagen lengen, de temperaturen zijn vaak goed, Central Park barst van uitbundige kleuren en heel wat activiteiten starten opnieuw op. Met de kids naar New York is een waar feest. Een rit in een New York taxi, een selfie bovenop Empire State, een gekke bekken foto bij The Naked Cowboy op Times Square of graffiti in the Bronx? New York barst van de boeiende belevingen die zowel kleintjes als tieners bekoren. Een Broadway show, een fietstocht over de Brooklyn Bridge, een roeipartijtje op The Lake van Central Park, een avondrit aan boord van de Hop On Hop off langs de fonkelende billboards. Leuke musea, prettiggestoorde buurten, magische plekjes en heerlijke eetadresjes. Neem een lege valies mee en shop er voor de hele familie! Alles is aan boord om van deze vlucht een onvergetelijke trip te maken.

Hotel

Hampton Inn Downtown Brooklyn *** | va. €1099

Je uitvalsbasis is Hampton Inn Downtown Brooklyn ***, aan de voet van de Manhattan Bridge. De metro (op 600 m) brengt je in een paar stops naar Downtown Manhattan. In de ruime en gezellige lobby van het hotel kan je na een drukke dag relaxen met een drankje en een snack. Je kan er de hele dag genieten van gratis koffie en thee. Elke ochtend wordt een gratis warm ontbijt geserveerd in de lobby, zelfs de versgebakken wafels ontbreken niet. Je logeert in een standaard kamer (21 m²) met 1 king of 2 double bedden.

 

Paper Factory **** | va. €1139

Dit boutiquehotel mixt verfijnde lifestyle met een kunstzinnige ‘urban’ sfeer op slechts enkele minuten van Manhattan. Het coole en funky hotel is gehuisvest in een voormalige papierfabriek. Op de hoek van de straat is het metrostation en op slechts 3 stops sta je in het hartje van Manhattan. Voor de inrichting trok de bouwheer enkele maanden naar Azië waar hij op lokale marktjes en bij antiquairs meubels en objecten ging snuisteren. Het resultaat is een verrassend en smaakvol concept. Achter elk object schuilt een verhaal en dat levert dit eigenzinnig hotel een bijzondere sfeer. De kamers zijn stuk voor stuk lofts met veel ruimte, hoge plafonds en grote, industriële ramen. Via een spectaculaire wenteltrap waarvan de zuil helemaal uit boeken vervaardigd is bereik je het restaurant ‘Mundo’ op de benedenverdieping. Mundo at the Paper Factory hotel wordt beschouwd als het beste van Queens en trekt ook hipsters en foodies aan uit Manhattan. Enkele straten verder serveren talrijke restaurants keukens uit de hele wereld, en eveneens op wandelafstand vind je de trendy Queenswijk Astoria.

 

Excursie

Op stap in NY met een Belg

Samen met Patrick van Rosendaal en het BE NY team organiseert Connections dagelijks stadswandelingen in New York. Patrick is een Belgische New Yorker, trendwatcher en enthousiaste gids die zijn passie voor New York graag met je deelt. Wij trakteren je op een onvergetelijke wandeling door Manhattan of Brooklyn! Kies je favoriete ‘Become a New Yorker’ wandeling. Come as a Traveller, go as a New Yorker brengt je langs de belangrijkste hotspots in hartje Manhattan, ideaal voor een eerste kennismaking (wo + za). From Shopster to Mobster toont je verborgen schatten van Soho en China Town (do). De From Hipster to Yuppie tour brengt je van Williamsburg, de meest trendy wijk van Brooklyn, tot het financiële mierennest Wall Street (di + vr). Kan je niet kiezen? Boek een extra wandeling! € 50, kind (2-16) € 25.  

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13, maak een afspraak met een mobile travel agent of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:   Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.

va. 1099*p.p.Inbegrepen:

Rechtstreekse vlucht Brussel - New York (h/t)

5 overnachtingen

Wandeling met BE NY


Prijzen

HAMPTON INN | Prijs per persoon in €

Vertrekdata
07/04/19 1599 1149 999 939
08/04/19 1599 1149 999 939
17/04/19 1499 1099 899 839


PAPER FACTORY | Prijs per persoon in €

Vertrekdata
06/04/19 1829 1279 1129 1029
17/04/19 1699 1139 999 899