+32 (0)70 23 33 13

Flash Deal Tokyo City break

va 899
  Wat is inbegrepen?
 • Rechtstreekse vlucht
 • 5 overnachtingen incl. ontbijt in hotel Tokyo Kiyosumi Shirakawa *** (of gelijkwaardig)
 • Halve dag op stap met een Belg
 • Rechtstreekse vlucht
 • 5 overnachtingen incl. ontbijt in hotel Tokyo Kiyosumi Shirakawa *** (of gelijkwaardig)
 • Halve dag op stap met een Belg

Tokyo Citybreak

Een stad in beweging, waar de toekomst altijd net iets korter bij lijkt te zijn: we hebben het over Tokyo natuurlijk. Een metropool waar men continu in 6de versnelling leeft en waar je verblijf ongetwijfeld véél te kort is om alles te vatten.

Torenhoge gebouwen en winkels, heel veel winkels. Maar net zo goed struin je door eeuwenoude wijken waar de tijd geen vat op lijkt te hebben en ambachtslieden nog net hetzelfde te werk gaan als jaren geleden. Een stad vol contrasten waar je culinair en cultureel aan je trekken komt en de dagen te weinig uren tellen.

Duik erin, zorg dat je boven blijft en beleef er de city break van je leven. Wedden dat het niet bij één bezoekje gaat blijven?

Bovendien is ook een Citytour met Belgische gids inbegrepen in deze city break! Snel beslissen is de boodschap want het zijn de laatste plaatsen en op is opHotel Tokyo Kiyosumi Shirakawa

tripadvisor
full full full full empty

Dit verzorgde 3-sterrenhotel is een fijne uitvalsbasis om de stad te ontdekken en voorziet je van alle noodzakelijke comfort. Geniet er van het uitgebreide ontbijt of surf op het gratis WIFI-netwerk. Door de perfecte ligging vlak bij de metro ben je in een mum van tijd op je plaats van bestemming. Zo verlies je geen seconde tijd tijdens je ontdekkingstocht.

 • Ontbijt inbegrepen
 • Koffiemachine op kamer
 • Gratis WIFI

Op stap met een Belg

Op stap in Tokyo met een Belg in Tokyo of...

Je start in de wijk Harajuku met een bezoek aan het Meiji-Jingu schrijn middenin een groot stadspark. Dan bewonder je de architecturale pareltjes en de luxeboetieks langs Omotesando Avenue en nip je thee in Sunny Hills, een spectaculair gebouw. Met de metro rijd je naar Shibuya voor lunch (optioneel). Aan de beroemde Shibuya Crossing neem je de tijd voor people-watching terwijl je het haast mechanische spektakel observeert van honderden voetgangers die het kruispunt in alle richtingen tegelijk oversteken. Je ziet er het standbeeld van de trouwe Hachiko hond, en tal van modeboetieks, o.a. Tower 109. Daarna verken je het zakelijke Shinjuku-district met salarymannen. Vanop de 45ste verdieping van het Metropolitan gebouw geniet je van een prachtig stadsuitzicht. In Akihabara, het district van de Otaku (of computer nerds) is het al elektronica en ICT wat de klok slaat. Lunaparken zijn er verschillende etages hoog! Je rondt je kennismaking met Tokyo af met een bezoek aan het heiligdom van Kanda Myojin.

 BIJVOORBEELD

Wandeling met een Belg*               va  DBL €133
Volledige dag in Nikko                    va DBL €205
Volledige dag in Kamakura           va DBL €298
Volledige dag in Hakone                va DBL €335

VOORWAARDEN

Elke dag mogelijk, vertrek 9u, einde voorzien tegen 17u Franstalige of Engelstalige begeleiding, privé - max. 7 deelnemers. Voor de 6de en 7de persoon betaal je een vast supplement van € 30 per persoon.

In bovenstaande prijzen is een volledige dag begeleiding van Nicolas en zijn transportkosten inbegrepen. Je dient ter plaatse nog de kosten voor openbaar vervoer (kan soms gedekt zijn door je Japan Rail Pass), lunches en eventuele inkomtickets voorzien.

*Je kan op stap in Tokyo, Kyoto, Nara of Osaka

Informatie

Info & voorwaarden

De vermelde prijzen gelden per persoon, exclusief dossierkosten (€ 15 pp) en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Waarom Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
Gratis annulatie
Gratis annulatie tot 19u op de dag van reservatie.
37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt