+32 (0)70 23 33 13

Naar Tokyo tijdens de Paralympische Spelen
Connections, preferred travel agency of Paralympic Team Belgium

Connections en sport is al jarenlang een perfecte match. In partnership met het Paralympic Team Belgium willen we het voor iedereen mogelijk maken om onze Belgische atleten met een beperking ter plaatse aan te moedigen om het beste van zichzelf te geven.

Paralympic Team Belgium

 

‘A la carte’ reizen

Jouw reis begint met een vlucht. In Tokyo zijn 2 internationale luchthavens: Narita en Haneda. Je kan rechtstreeks vliegen met ANA vanuit Brussel of Dusseldorf of via een tussenstop. Contacteer ons voor de beste condities. Eenmaal aangekomen regelen wij je transfer van de luchthaven naar je hotel. De meest courante en betaalbare oplossing is een gedeelde rit aan boord van een comfortable shuttlebus.

Voor je verblijf kan je het aantal overnachtingen vrij bepalen. Voor de ligging kies je in functie van de competities die wil bijwonen tussen de Heritage Zone en de Tokyo Bay Zone. Hoe verder je van de stadia verblijft, hoe voordeliger je accommodatie. De hotels in Japan zijn doorgaans van uiststekende kwaliteit en best betaalbaar. In functie van je budget kan je kiezen uit Budget (hostels en 2*), Comfort (3*) en First (4*)

Wil je van de gelegenheid gebruikmaken om ook andere plaatsen in Japan aan je reis toe te voegen? Geen enkel probleem. Wij hebben alles in petto om een uitgewerkte reis voor je uit te stippelen.


Hoe ga je aan de slag?

Bezorg ons je gewenste reisdata op basis van de wedstrijden die je wil bijwonen. Indien je wenst, kan je ook nog nog andere leuke regio’s en steden aan je reis toevoegen. Wij werken voor jou een vrijblijvend voorstel uit met zorg voor je budget en persoonlijke wensen. Ter plaatse is er steeds een contactpersoon van Connections die voor je klaarstaat. Zo beleef jij zorgeloos de Paralympische Spelen en geniet je vanop de eerste rij.

EXTRA'S
Wat kan jouw reis nóg memorabeler maken?

Onze reizen zijn exclusief toegangstickets. Je kan je tickets reserveren via de officiële website van CoSport. Doe dit eerst want de ticketverkoop kent een ongeziene belangstelling en de voorraad is beperkt. Voor vragen over het programma van de Belgen kan u ook altijd terecht bij het Paralympisch comité via office@paralympic.be

Foto’s © Paralympic Team Belgium