+32 (0)70 23 33 13

The ultimate hillside getaway
heen & terug 6 of 13 nachten 23kg Catamaran

va. €899

Droom je er nu nog meer dan ooit van om het land van de glimlach te ontdekken? Kan je niet wachten het fijne zandstrand onder je voeten te voelen en van de Thaise keuken te genieten? Deze reis is voor jou. Vlieg met Etihad Airways naar Phuket en na een transfer naar je hotel ben je in het paradijs. Er staat een uitstap op het programma die je niet snel zal vergeten. Een hele dag om Coral Island en Raya Island te ontdekken aan boord van een catamaran! Er is geen twijfel over: je komt weer helemaal opgeladen terug van deze prachtige reis vol mooie herinneringen.

GRAAG LANGER VERBLIJVEN?
Combineer je verblijf in Phuket, met 6 nachten Khao Lak!

EXCURSIE | Coral & Raya Island per Catamaran

Een transfer brengt je van het hotel naar de pier. Eerst vaar je naar Coral Island waar je geniet van het eiland of kan gaan snorkelen. Na een lunch aan boord vaar je verder naar Raya eiland. Daar aangekomen kan je verder de zeebodem gaan ontdekken, tenzij je in deze uitzonderlijke setting liever zalig wil nietsdoen, zonnebaden of je Instagram-account aanvullen met sublieme foto's! Aan het eind van de dag keer je terug naar het hotel.


 

EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?

Belangrijke informatie: om naar Thailand te reizen, moet je in het bezit zijn van een paspoort dat geldig is tot 6 maanden na je terugkeer en moet je aan bepaalde criteria van het Phuket Sandbox programma voldoen. Je kan de informatie terugvinden op de volgende website: https://www.thaiembassy.be/2021/07/14/phuket-sandbox/?lang=en. Het certificaat van binnenkomst (COE) kan je aanvragen via volgende website: https://coethailand.mfa.go.th/
Je kan ook informatie vragen in je Connections travel shop of bij je MTA.